Ses kaydından Hanefi Avcı çıktı

Ses kaydından Hanefi Avcı çıktı

Adliye'ye gelerek yaptığı itiraflarla gündemi adata alt üst eden Albay Arif Doğan'a ait bir ses kaydı daha ortaya çıktı

Adliye'ye gelerek yaptığı itiraflarla gündemi adata alt üst eden albay arif doğan'a ait bir ses kaydı daha ortaya çıktı.

Http://www.dailymotion.com sitesinde yayınlanan ses kaydında, hanefi avcı'yı jitem'e transfer edildiği itiraf ediliyor

Anlatılanlar sadece bununla sınırlı değil.

İşte güne damgasını vuracak ses kaydında yapılan itiraf;

Alb. Arif doğan - 4: hizbullahı jitem kurdu & hanefi avcı jitemin kuruluşundan itibaren içindeydi.

Asker aleni savaşır jitem gizli savaşır

Ben herşeyi bilmek mecburiyetinde olan bir insanım. Çünkü biz askeri literatür içerisinde yapmıyoruz. Bizim yaptığımız çok tehlikeli. Asker cephede aleni savaşır. Biz gizli savaşıyoruz.

Hizbullah’ı jandarma olarak biz kurduk

Yav kontrhizbul olarak o kuruldu pkk ye karşı. Hüseyin velioğluydu başındaki. Hizbullahı biz kurduk zaten. O hizbullah değildi onun adı kontrhizbuldu. Kontrhizbuldu ondan sonra hizbullaha dönüştü. Emniyet bir operasyon yaptı. Kavacıkta. Onu öldürüp atmışlar.

Veli küçük ile istanbul valisi erol çakır’ın ortak şirketleri vardı

İşte o şey vardı öküz hasan vardı. Milletvekili olduya şimdi. İstanbul emniyet müdürüydü öküz hasan. O vali vardı bir tane neydi onun adı. O beraber istifa edip ayrıldılarya. Veli küçüğün ortağıydı o. Güvenlik şirketinde ortaklardı onlar.

Jandarma istihbarat grup komutanlığınıda jitemide ben kurdum

Ben jitemden önce, jandarma istihbarat grup komutanlığını kurdum.şimdi ben o birinci üniteyi oluştururken bak iki tane diyorum. İkisininde kurucusu benim.

Güneydoğuda çalışacak istihbarat elemanı ararken bir sene geçti

Ben doğuya gittim. Bir sene istihbarat orospularıyla, istihbarat orospularıyla mücadele ettim. Acaba hangisi istihbarat elemanı olur hangisi olamayacak.

Aynı adam mite, jiteme, emniyete aynı bilgiyi veriyordu

Bir duyum var. Jitem, emniyet ve mit oturuyoruz. Lan bakıyorum bende aynı duyum, karşıda da aynı duyum, öbür taraftada. Demekki, bir orospu çocuğu, üçümüze satmış bunu. Öyleya herkesde bir birinden gizliyor elemanı. Herşeyin bir biri ile ilgisi oldu.

Mit bölge başkanından sistem kuracak uzman bir istihbaratçı istedim: hanefi avcıyı tavsiye etti

Mit bölge başkanı galip tuğcu’ydu.çok mükemmel bir insandı. Oturuyoruz bir gün dedim ki. Galip bey vatan elden gidiyor. Bayrak elden gidiyor millet elden gidiyor ve toprak gidiyor. İstihbarat canlı insan demektir. Yani gezecek, görecek, yaşayacak, değerlendirecek ve bir şeyi tatbik edecek, ondan sonra sistemi belirleyecek. Diyecekki ben bunu yaptım ama burada yanlış yapmışım. Sistemde olamaz diyecek. Burda emniyetin temsilcisi var. Hanefi avcı. Ben çağırırsam gelmez efendim.

Hanefi avcıyı jitem’e transfer ettik. Arşivde vardır o.

İyi bir istihbaratçı, hanefi avcı çok iyi. Çağırırım onu. Jiteme transfer ettik. Operatif olarak jiteme geçti. Anlatabildim mi? Hiç kimseninde aklı ermiyordu. Çatışmaya falanda giriyorduk. Arşivde vardır o. Evet var onunda arşivi. Yok desekte var .

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :