'Sevgili Ernst'

'Sevgili Ernst'

Almanya'da yayımlanan Kicker dergisi, Wolfsburg ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın Alman oyuncusu Fabian Ernst'i tanıttı.

Almanya'da yayımlanan Kicker dergisi, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde (B) Grubu'nda 21 Ekim Çarşamba günü Alman ekibi VfL Wolfsburg ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın Alman oyuncusu Fabian Ernst'i tanıttı.

TARAFTAR BENİ BÜYÜLEDİ

''Sevgili Ernst'' başlığıyla yayımlanan haberde, Alman milli takımının 24 kez formasını giyen eski Schalkeli oyuncu Ernst'in uzmanlar ve takım arkadaşları tarafından Süper Lig'in en iyi oyuncular arasında gösterildiği, Beşiktaş taraftarlarının da sevgilisi olduğu belirtildi.

Haberde, teknik direktör Mustafa Denizli'nin, Ernst'in oyun tarzını beğendiğini, çok hırslı olduğunu ve maçın son saniyesine kadar mücadelesini sürdürdüğünü, bu tür futbolcuların çok az olduğunu söylediğine de yer verildi.

Haberde, Kaleci Rüştü'nün de Ernst'in lider bir futbolcu olduğunu, karakteri ve disiplinini mükemmel bulduğu ifadelerine yer verilirken, Tomas Sivok da gördüğü en iyi orta saha futbolculardan biri olduğunu kaydetti.

Ernst ise Beşiktaş'ta oynamanın inanılmaz bir duygu olduğunu belirterek, ''Bu taraftar, bu şehir ile her seferinde yeniden büyüleniyorum. Beşiktaş'ın lige iyi başlayamamasındaki en büyük sorunumuz gol atmadaki şansızlığımız. Olumsuz sonuçlar da kendimize güveni düşürdü'' dedi.

Ernst, şimdi yeniden toparlama zamanının geldiğini, herkesin kendine inancının tam olduğunu ve daha başarılı olacaklarını kaydetti.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll da dergiye Wolfsburg maçı öncesi Beşiktaş'ı değerlendirdi.

Beşiktaş'ın çok büyük bir taraftar grubuna sahip olduğunu ve takımda bir çok milli oyuncunun yer aldığını ifade eden Doll, geçen sezon da siyah-beyazlıların şampiyonluğu yakaladığını ve Türkiye kupasını kazandığını hatırlattı.

Beşiktaş'ın defansının çok iyi durumda olduğunu, Denizli'nin kalede tecrübeli kaleci Rüştü'ye güvendiğini ifade eden Doll, Beşiktaş'ın forvette sıkıntılar çektiğini, Delgado ve Holosko'nun sakat olduklarını, Nihat'ın da eski formunda olmadığını kaydetti.

Doll, Beşiktaş'ın şu anki formundan ve VfL Wolfsburg'un kaliteli kadrosundan dolayı, Wolfsburg'un Beşiktaş'a karşı oynayacağı maçı 2-0 kazanacağı tahmininde bulundu.

Etiketler :