Sevigen'den Bağış'a Hediye

Sevigen'den Bağış'a Hediye

CHP'li Sevigen, kendisine yumurta atan Nihal Çarıkçı hakkında ceketinin kirlendiğini belirterek şikayetçi olan Devlet Bakanı Egemen Bağış'a takım elbise aldı.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, kendisine yumurta atan Nihal Çarıkçı hakkında ceketinin kirlendiğini belirterek şikayetçi olan Devlet Bakanı Egemen Bağış'a takım elbise aldı. "Yumurta tutmayan, iz bırakmayan takım elbise aldım" diyen Sevigen, Bağış'tan öğrenci Nihal Çarıkçı'yı affetmesini istedi.

Devlet Bakanı Egemen Bağış, bir süre önce Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde bir konferansa katılmıştı. Bağış, fakülteden çıkıp makam aracına binmek üzereyken kendisine yumurta atan Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Nihal Çarıkçı hakkında atılan yumurtadan dolayı siyah ceketinin sol üst kısmının kirlendiğini belirterek şikayetçi olmuştu. Ardından Devlet Bakanı Egemen Bağış'a yumurta atan Siyasal Bilgiler Fakültesi birinci sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Nihal Çarıkçı hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

-SEVİGEN, BAĞIŞ'A YUMURTA TUTMAYAN TAKIM ELBİSE ALDI-

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, "Sayın Bağış'a yumurta tutmayan, iz bırakmayan takım elbise aldım. Kendisine hediye edeceğim. Ve öğrenciyi affetmesini isteyeceğim" dedi.

319 TL değerinde siyah bir takım elbise alan ve paketin içine değiştirme kartı da koyduran Sevigen, hediyesini AKP'li Grup başkanvekilleri aracılığı ile Bakan Bağış'a gönderdi.

 

Etiketler :