Sevigen'e çok ağır gönderme

Sevigen'e çok ağır gönderme

"Sevigen'e burdan heryere saklanan, uzun sure cekim yapabilen mini kamera getireyim. O ve arkadaslari o kamerayı ne yapacaklarını iyi bilir."

Takım elbiseye twitter'dan cevap verdi

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, CHP Milletvekili Mehmet Sevigen'in Meclis Genel Kurulu'nda kendisine vermek istediği yumurta lekesi tutmayan takım elbiseye karşı twitter'dan cevap verdi.

Brezilya'nın Foz Do Iguacu kentinde düzenlenen MERCOSUR 40. Bakanlar Toplantısı'na katılan ve Türkiye ve MERCOSUR üye ve ortak üye ülkeleri arasında Siyasi Diyalog ve İşbirliği Mekanizması Kurulması Hakkında Muhtıra'nın imza törenine katılan Başmüzakereci Egemen Bağış, Türkiye'deki gündeme de uzak kalmadı.

CHP Milletvekili Mehmet Sevigen'in kendisine yumurta lekesi tutmayan takımelbisehediye etmesiyle ilgili Meclis Genel Kurulu'nda yaşananları Brezilya'dan takip eden Bakan Bağış, Devlet Bakanı Özak kanalı ile verdiği cevapla yetinmedi.

Bakan Bağış, Sevigen'e cevabı twitter üzerinden verdi. Bağış'ın twitter hesabında 23.45 civarında şu yazı yer aldı:

Sevigen ayip etti. Sirk eğlencesine uygunperformans göstermiş. Takım elbiseyi kabul etmeyeceğim. Aşağılık propaganda ile olay çaptılıyor.

Bakan Bağış'ın twitter hesabında konu ile ilgili daha sonra şu mesaj yer aldı:

Sevigen'e burdan heryere saklanan, uzun sure cekim yapabilen mini kamera getireyim. O ve arkadaslari o kamerayı ne yapacaklarını iyi bilir.

Haber7

Etiketler :