SEYAHAT İNSANIN DÜNYASINI GENİŞLETİR

SEYAHAT İNSANIN DÜNYASINI GENİŞLETİR

Seyahat yazarı ve Eğitimci Salim Yılmaz İzmir İl Müftü Yardımcısı Oğuzhan Kadıoğlu'nu ziyaret ederek "Endülüs'te Bir Gezgin" kitabını takdim etti. Ziyaret sırasında seyahat etmenin yolları ve seyahat yazarlığı üzerine muhabbet ettiler.

Salim Yılmaz konuşmasında "Seyahat insanın dünyasını genişletir. İnsan ne kadar farklı ülkeye seyahat ediyorsa hayata bakış açısı artıyor. Seyahat insanda bir rahatlama, yeni bilgiler ve kültürler öğrenmeye sevk ediyor. Vakti olan insanlara seyahat etmeyi tavsiye ediyorum." dedi. Kitapta yer alan İspanya Portekiz ve Fas gezilerinde gözlemlediği olayları kısaca anlattı.

İl Müftü Yardımcısı Oğuzhan Kadıoğlu ise Peygamber efendimiz "Seyahat ediniz, sıhhat bulursunuz" diyerek seyahat etmenin insan psikolojisi üzerinde olumlu etkileri olduğunu söyledi. Oğuzhan Kadıoğlu "Seyahat eden ve gezdiği ülkeler hakkında gezi notları yazan insanların önemli bir iş yaptığını, bu açıdan sizi takdir ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim" dedi. Ziyaret sonunda Eğitimci ve seyahat yazarı Salim Yılmaz yeni yayınlanan "Endülüs'te Bir Gezgin" kitabını Oğuzhan Kadıoğlu'na takdim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.