Şeyh Nazım Kıbrisi beddua etti!

Şeyh Nazım Kıbrisi beddua etti!

CNN Türk ekranında küfür edince bağlantısı kesilen Şeyh Nazım Kıbrisi Fox muhabirine konuştu. CNN Türk ve Cüneyt Özdemir'e çok sert yüklendi...

Kimdi bilmiyorum yüzünü görmedim. Yüzünü şeytanlar görsün. Böyle selahiyetsiz adamlar benim yanıma gelmesin..."

Bu cümle Kıbrıslı Şeyh Nazım'a ait. Kasdettiği isim ise CNN Türk ekranlarında 5N1K programını hazırlayıp sunan Cüneyt Özdemir. Nazım Kıbrisi'yi beddua etme aşamasına getirecek kadar sinirlendiren olay ise Özdemir'in programında küfür edince bağlantısının kesilmesi olmuş.

CANLI YAYINDA KÜFÜR ŞOKU

Şili'deki maden kazasında yerin 700 metre altında mahsur kalan ve nefes kesen bir operasyonla kurtarılan 33 madenciden 4'ünün kendisini ziyaret etmesiyle gündeme gelen Şeyh Nazım Kıbrısi canlı yayında 'pez****ler' diyerek küfürlü ifadeler kullanmaya başlayınca Özdemir müdahale etmek zorunda kalmıştı.

Nazım Kıbrisi'ye teşekkür edip bağlantıyı sonlandıran Özdemir bu hareketi ile Şeyh Nazım'ı çileden çıkartmış olacak ki bir kaç gün sonra kendisini ziyaret eden FOX TV ekibine CNN Türk ve Özdemir için çok ağır sözlere sarfetti.

YÜZÜNÜ ŞEYTANLAR GÖRSÜN

"Benim yanıma bir çok TV'lerden geliyorlar ve bana sual ediyorlar. Lakin benim cevabımdan anlamıyorlar. Geçen gece CNN denilen bir merkezden bizim mülakatımıza gelen kimseler oldu. Canımı sıktılar. CNN olmakla onlar kendilerini bir şey zannediyorlarsa ben onları kapıma uğratmam. O kimse bana sual soracak salahiyet sahibi değildi. Kimdi bilmiyorum yüzünü görmedim. Yüzünü şeytanlar görsün. Böyle selahiyetsiz adamlar benim yanıma gelmesin..."

FOX BİZDEN KAÇAR TAVUKLARA SALDIRIR

FOX tv muhabiri ile yaptığı Röportajın başında "nereden geliyorsunuz?" diye soran Şeyh Nazım, FOX cevabını alınca "Fox bizden kaçar, Wolf olsa hücum eder. Fox hücum etmez tavuklara hücum eder sadece..." demeyi de ihmal etmedi...
 

Etiketler :