Şeyh Nazım Kıbrısi'den 'savaş çıkacak' uyarısı!

Şeyh Nazım Kıbrısi'den 'savaş çıkacak' uyarısı!

Kıbrıs'ta yaşayan Nakşibendi Şeyhi Nazım Kıbrısi, Türkiye ile Rum Kesimi arasında yaşanan sondaj kriziyle ilgili şok bir açıklama yaptı. Kıbrısi, iki taraf arasında savaş çıkacağını ileri sürdü.

Kıbrıs'ta yaşayan Nakşibendi Şeyhi Nazım Kıbrısi, Türkiye ile Rum Kesimi arasında yaşanan sondaj kriziyle ilgili şok bir iddiada bulundu. Kıbrısi, Türkiye ile Rum Kesimi arasında savaş çıkacağını belirterek, Kıbrıslı Türkler'e erzak depolaması çağrısında bulundu.

Bir video sitesinde yayınlanan şok görüntülerde Türkiye ile Kıbrıs Rum Kesimi arasında bir aydır karşılıklı restleşmelerle giderek büyüyen krize değinen Nakşıbendi Şeyhi Nazım Kıbrısi, krizle ilgili öngörülerde bulunuyor. Önce krizle ilgili genel değerlendirmelerde bulunan Kıbrısi, konuşmasının devamında ise iki taraf arasında savaş çıkacağı iddiasında bulunuyor.

Kıbrıslı Türkler'e 'Elinde parası olan tutmasın, zahire, buğday arpa ne bulursa alsın' uyarısı yapan Kıbrısi, iddiasını bir adım daha ileri taşıyarak, halkın 5'te 4'ünün öleceğini ve 5'te birinin kalacağını ileri sürüyor.

Bir video paylaşım sitesine 2 gün önce eklenen videodaki konuşmasına 'Vakti saati geldi' diyerek devam eden Kıbrısi, "Bu harp, en zor harptir, en korkunç harptir, en tahlikeli harptir' ifadesine de yer veriyor.

İşte Şeyh Nazım Kıbrısi'nin o konuşması;

 ROTAHABER.COM

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum