Seyrantepe metrosunu gezdiler!

Seyrantepe metrosunu gezdiler!

Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ Türk Telekom Arena'ya bağlanan Seyrantepe metrosunu gezdi.

Galatasaray başkanı Adnan Polat ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ ile İstanbul metrosunu Türk Telekom Arena'ya bağlayan Seyrantepe metrosunu gezdi.

Gezi sırasında 15 Ocak tarihinde açılacak olan Türk Telekom Arena ile ilgili konuşan Başkan Polat, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederek, "Sayın belediye başkanımız Kadir Topbaş'a ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Sayın Topbaş bana bu metronun stat açılışına yetişeceğini söylemişti. Şimdi görüyoruz ki bitmiş durumda. Buradan taraftarlarımıza bir çağrıda bulunmak istiyorum.

Stadımızın açıldığı gün elbette ki aksilikler olacak ama taraftarlarımız kendi araçları ile gelmeleri yerine toplu taşımayı kullanırlarsa bu sıkıntılar ve aksilikler minimuma iner. İlerleyen zamanlarda da sıkıntı doğuracak şeyler giderilecektir" diye konuştu.

Stat ve metro açılışı ile ilgili konuşanGöksel Gümüşdağ ise, çok görkemli bir açılış olacağını ve tüm İstanbulluları bu açılışa beklediklerini ifade etti.

Gümüşdağ, çok önemli bir sıkıntı olmaması için vatandaşların toplu taşımayı tercih etmelerini istediklerini sözlerine ekledi.
 

Etiketler :