Sezon arası hakem semineri yarın başlayacak

Sezon arası hakem semineri yarın başlayacak

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından düzenlenen 2010-2011 üst klasman hakem, yardımcı hakem ve gözlemci sezon arası semineri Antalya'da yarın yapılacak.

Antalya Ramada Plaza Otel'deki seminerin açılışı yarın saat 17.00'de yapılacak. Bayan FIFA ve FIFA yardımcı bayan hakemler ile FIFA kokartlı futsal ve plaj futbolu hakemlerinin de katılacağı seminerin açılış törenine UEFA 1. Asbaşkanı ve TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, TürkiyeFutbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, 1. Başkanvekili Lutfi Arıboğan ve TFF Yönetim Kurulu üyeleri katılacak.

Saat 17.00'deki açılış töreninin ardından saat 19.30'da aynı otelde Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'de görev yapan teknik adamların ve seminere katılan tüm hakemlerin iştirak edeceği gala yemeği yapılacak.

2 - 6 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek seminerin ilk gününde 2010-2011 sezonunun ilk yarısının değerlendirilmesi, müsabaka analizi ve sağlık kontrollerinin geri dönüşü konuları işlenecek. FIFA koşu testinin yapılacağı ikinci günün ardından, TFF Yönetim Kurulu üyesi Yunus Egemenoğlu 4 Ocak Salı günü tüm hakemlere "Sporda Şiddet Yasası" ve "Talimatlara Aykırı Menajerlik" konularını içeren bir sunum yapacak.

Seminerin son gününde ise UEFA Hakem Kurulu Üyesi Jaap Uilenberg, UEFA Eğitimcisi Jorn West Larsen, UEFA Yardımcı Hakem Eğitmeni Philip Sharp ve MHK üyeleri, hakem ve gözlemcilere yönelik teknik sunumlar yapacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :