“Şiir Kadrajda 2021” ilk sergisini Edremit’te açıyor

“Şiir Kadrajda 2021” ilk sergisini Edremit’te açıyor

Türkiye’nin ŞİİRBAZ olarak tanıdığı, Şair Zeki KAYMAKÇI’nın projesi olan 57 şairin ve 3 Fotoğraf Sanatçısının katıldığı Şiir Kadrajda Sergisi 23 Temmuz 2021 tarihinde saat 17.00’de Edremit Belediyesi’nin Sıdıka Erke Etnografya Müzesi’nde açılıyor.

 

Şair Zeki KAYMAKÇI’nın organizatörlüğünde, Edremit Belediye’sinin katkılarıyla, Kazdağı Gezginleri Derneği ve Kazdağı şairleri Grubu’nun destekleri ile açılacak olan sergiye Türkiye’nin farklı illerinden birçok şair-yazarın yanı sıra, sergi için hazırlanan tablolara mükemmel fotoğraflarıyla destek veren sanatçılar Talip GÖZDERİLİLER, İrfan KOLÇAK, Seycan TALAS da katılım sağlayacak.

image3.jpeg

Sergi açılışının ertesinde, 24 Temmuz Cumartesi Günü ise Teras 62’de kahvaltı ile başlayacak olan şiir programı, gün boyunca sohbet ve eğlence ile devam edecek. Ulaşımın Edremit Belediye’si tarafından karşılanacağı 2. Gün programına katılmak isteyenlerin kişi sayısı olarak bilgi vermeleri gerekmektedir.

Sergide birbirinden güzel şiirleriyle bulunan şairler; Alpaslan Durma, Ayşe Yakup, Belgin Elburz Sarcan, Erman Öcal, Fatma Çetin Kabadayı, Yusuf Doğdu, Fikret Bezgin, Havva Keskin, İnci Demiray Yıldırım, Meral İşleyen Tufan, Merve Öztiryaki, Mihrinaz Ferhan Arduç, Müjgan Suna,, Müzeyyen Emlak İşkur, Ruşen Dilek Özen, Savaş Koç, Sibel Orcan, Songül Yurdagül, Yunus Kara,Yusufali Tuğlu, Zeki Kaymakçı, Kamil Gündüz, Arif Afacan, Demet Esen, Doğan Balkız, Filiz Daş,Gaffar Güllü, Halide Vatansever, Hamdi Balık, Hıdır Bal, İsmihan Kördemirci, Kadir Doğualp, Nimet Öner, Serdar Bezdüz, Sevil Bozkurt Yörükoğlu, Tamer Varlı, Ümit Karaman, Zeynep Özügenç, Abdurrahim Gültekin, Ali Altınlı, Ekrem Gül, Elif Tarhan, Göksel Kara, Gürcan Kalkan, Halime Nur Yıldırım, Mustafa Çelebi Çetinkaya, Nurgül Kaynar Yüce, Ozan Uslu, Samim İğde, Sevim Yıldız, Doğan Özedemir, Fatma Dila Reyhan, Mine Mirela Bulgaru, Burhan Karacan, Sena Sezgin, Özlem Çallı.

Şiirbaz Zeki KAYMAKÇI, “Şiir Kadrajda 2021 Projesi için çok titiz davrandık, çok çalıştık. Bu süreçte benimle emek harcayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum, heyecanlıyım, güzel bir sergi ve program olacağına inanıyorum. Bundan sonraki sergilerimiz farklı illerde devam edecek,” dedi.


Haber: Fatma ÇETİN KABADAYI

 

image2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.