Şike davasının yeni adresi Çağlayan

Şike davasının yeni adresi Çağlayan

Futbolda şike" iddialarına ilişkin Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanıklı davanın görülmesine bugün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda devam edilecek.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da yargılandığı futbolda şike soruşturmasına yönelik devam eden davanın görülmesine Çağlayan Adliyesi'nde devam ediliyor..

Silivri'de iddianamenin okunmasının ardından gözler Çağlayan Adliyesi'ne çevrildi. Önce Olgun Peker, ardından da Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın savunması dinlenecek...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın savunmasına yarın öğleden sonra başlaması, Perşembe ve Cuma günleri de devam etmesi bekleniyor.

Çarşamba günü mahkemeye ara verilecek. Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci'nin takvimine göre Mart ayı ortasında iki gün, ay sonunda ise iki duruşma daha yapılacak.

MAHKEMEDEN AYRINTILAR

- Futbolda şike davası kapsamında yargılanan tutuklu sanıklar Metris Cezaevi'nden, 5. duruşmanın görüleceği Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Aralarında FB Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu sanıklar, cezaevi araçlarıyla yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sokuldu.
- Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı içinde, önünde ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.
- Taraftarlar için ayrı bir bölüm ayrılırken, medya mensupları için de bir yer belirlendi.
- Fenerbahçeli yöneticiler ve Aziz Yıldırım'ın kardeşi Acar Yıldırım da adliyeye geldi...
- Taraftarlar; "Hukuka saygılıyız, karardan kaygılıyız" şeklinde büyük bir pankartın arkasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu, Mali İşler Müdürü Tamer Yelkovan ve Amatör Şubeler Genel Koordinatörü Cemil Turan'ın posterlerini de yanlarında getirerek tutuklu yargılanan bu isimlere destek veriyorlar.
- Yaklaşık 100 kişilik bir grup taraftar sloganlar atarak, tezahüratlar yaparak seslerini duyurmaya çalışıyor.
- Fenerbahçeli taraftarlar, Aziz Yıldırım'a destek olmak için sabahın erken saatlerinde Çağlayan Adliyesi'nin önünde toplanmaya başladılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.