Şike Depremi Büyüyor!

Şike Depremi Büyüyor!

Serdar Adalı, Yılmaz Vural, Rıza Çalımbay, Sinan Engin, İbrahim Akın ve Tayfur Havutcu futbolda şike soruşturması kapsamında ifadeye çağrıldı...

Serdar Adalı, Yılmaz Vural, Rıza Çalımbay, Sinan Engin, İbrahim Akın, Tayfur Havutcu futbolda şike soruşturması kapsamında ifadeye çağrıldı.

Türk futbolunu sarsan şike soruşturmasında bu sabah yeni gözaltılara başlandı. Dün Aziz Yıldırım'ın tutuklandığı soruşturma kapsamında yine önemli isimler gözaltına alındı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadi Şener ve eski TFF yöneticisi Levent Kızıl gözaltına alındı. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Şener ve Kızıl, yapılan sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Beşiktaş Yöneticisi Serdal Adalı, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor futbolcusu İbrahim Akın ve İskender Alın futbolda 'Şike Soruşturması' kapsamında ifade vermek için İstanbul'a geliyor. Beşiktaş teknik direktörü Tayfur Havutçu, Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Sinan Engin ve Yılmaz Vural da ifade verecek.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.