Şikede 2. dalga haberi Çarşı'yı ters köşe yaptı!

Şikede 2. dalga haberi Çarşı'yı ters köşe yaptı!

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar grubu Çarşı'nin resmi internet sitesi forzabesiktas.com'a Trabzonspor şoku! İşte forzayı ters köşe yapan olay...

Şike soruşturmasında ardçı dalgaların çoku yaşanırken Trabzonspor'un da soruşturmaya en üst düzeyde dahil olması Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar grubu Çarşı'yı ters köşe yaptı.

 

İşte forzabesiktas.com'un geri çektiği o intro
1 / 1



Futbolda şike iddialarıyla ilgili soruşturma devam ederken Beşiktaş’ın medyatik taraftar grubu Çarşı, şampiyonluğu Fenerbahçe'den alıp Trabzonspor'a verdi. Kazım Koyuncu'nun üzerinde Trabzonspor formasıyla çekilmiş bir fotoğrafıyla yapılan kolajda, "Trabzonspor'un alın teriyle kazandığı şampiyonluğu kutlarız! Büyük Beşiktaş Taraftarı" ifadesi yer aldı. Ancak sabah saatlerinde Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in de şike soruşturması kapsamında gözaltına alınması üzerine sitenin girişinde intro geri çekildi.

ARDÇI DALGA GELİNCE

Sadri Şener'in sabah saatlerinde ikinci dalga kapsamında gözaltına alınmasıyla adeta ters köşe olan forzabesiktas.com çok zor durumda kaldı. Şampiyonluğa Trabzonspor'a veren site gözaltı haberinden sonra sayfanın açılışındaki introyu geri çekti.

SİTE YÖNETİMİ SOSYAL MEDYADA TOPA TUTULDU!

forzabesiktas.com'un Trabzonspor'a verdiği şampiyonluk sosyal medyada da tepki aldı. Ekşi sözlük, Twiiter gibi mecralarda sadece Fenerbahçe'nin değil Beşiktaş taraftarından da site yönetimine sert eleştiriler geldi. Taraftarlar, olayı yeni bir 'yanlış anons' skandalı olarak değerlendirdi

Gazeteciler.com

.
Gazeteciler.com

gaz 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.