Silivride 'Hayır' Kampanyası

Silivride 'Hayır' Kampanyası

Ergenekon davasının Silivri Cezaevi'nde yatan tutuklu sanığı Yeni Parti lideri Tuncay Özkan, 'referanduma hayır' kampanyası başlattı.

 Özkan, Cumhuriyet gazetesinde dün yayınlanan 'Bugün Tayyip Erdoğan İçin Ne Yaptınız?' başlıklı yazısında, ülkesinin seven her yurttaşın referandumda 'hayır' demesi gerektiğini savundu.

 

'Bugün birlik, güven ve dayanışma içinde cehaletin karanlığının yenilmesi için çalışma günüdür' diyen Özkan'ın bazı ifadeleri şöyle:

 

HÜKÜMDARI DİNLEDİM : 'Hükümdar' Tayyip Erdoğan'ı dinledim gözlerim kapalı. Silivri'de sıcak, rutubet, zindan bir de Recep Tayyip Erdoğan. Ulu hükümdara gözü açık katlanamadım. Diyor ki: 'Ben her şeyi yapıyorum, siz de ey muhalefet ne düşünüyorsanız getirin bana söyleyin, ne öyle televizyonda orada burada boş boş konuşuyorsunuz.' Anlamak mümkün değil.

 

ERDOĞAN İÇİN NE YAPTIM: Muhalifi olduğum için Recep Tayyip Erdoğan tarafından zindanda, Silivri esir kampında tutulan biri olarak, bundan sonra iktidarın başına katkımı her sabah sorgulayacağım. Silivri'de onun zulmüyle yattığımı unutup, ayna karşısına geçip soracağım kendime: 'Bugün Recep Tayyip Erdoğan için ne yaptım? Erdoğan ne istiyor? Hazret öyle istiyor. Bütün muhalifleri; onun, partisinin, iktidarının danışma kolları gibi olacağız. Bu rejimin adı da demokrasi olacak!

 

TÜRKİYE VAR GÜCÜYLE 'HAYIR' DİYECEKTİR

 

Türkiye, 12 Eylül 1980'de itildiği karanlığa da, bugün sürüklendiği bataklığa da var gücüyle en büyük çığlığıyla 'Hayır' diyecektir. 12 Eylül'de 'Hayır' diyerek 13 Eylül'de, hayırlı günlerin gelmesine, başlamasına neden olacaktır. 13 Eylül günü hayırlı günlerin aydınlığı, Türkiye'nin üzerinde bir sevda güneşi gibi parlayacaktır.

Akşam

Etiketler :