Silivri'deki Kiptaş Söğütlü Parkı'nın açılışı yapıldı.

Silivri'deki Kiptaş Söğütlü Parkı'nın açılışı yapıldı.

İSTANBUL (AA) - İçerisinde spor, piknik ve oyun alanları bulunan 23 dönümlük İBB Kiptaş Silivri Söğütlü Parkı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB)...

İSTANBUL (AA) - İçerisinde spor, piknik ve oyun alanları bulunan 23 dönümlük İBB Kiptaş Silivri Söğütlü Parkı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla hizmete açıldı.

Parkın açılışı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan İmamoğlu, vatandaşların her daim mutlu olduğu bir yönetim olmayı hedeflediklerini anlattı.

Çözüm üretmek ve sonuç almanın işlerinin önemli bir parçası olduğunu ifade eden İmamoğlu, "150 günde 150 proje, bu değerli yürüyüşün bir simgesi, güçlü bir ifadesidir." dedi.

İmamoğlu, görevde 3,5 yılı geride bıraktıklarına işaret ederek, "5 yıl boyunca ilçe belediye başkanlığı yaptığım dönemde, o dönemin yöneticilerinin büyükşehir ve başka kurumlar nezdinde ilçelerin sorunlarına nasıl baktıklarını, nasıl ötekileştirdiklerini biliyorum. Yani 'üvey evlat' gibi davrandıklarını biliyorum. Dolayısıyla o dışlayıcı tavır içerisinde olmayı asla aklımın ucundan bile geçirmedim. Her yerin sorununa eşit gözle bakarız." diye konuştu.

Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt da bölgeye yaptıkları yatırımları anlatarak, bu hizmetleri sürdüreceklerini söyledi.

İBB Kiptaş Silivri Söğütlü Parkı'nda, 670 metre bisiklet yolu, 660 metre koşu yolu, fitness alanı, piknik masaları, koru piknik alanı, çim teras, bitki gösteri alanları, mini futbol sahası, basketbol sahası, spor aletleri, içerisinde trambolin, zıpzıp, tahterevalli, kuleli oyun grubu olan oyun adası, ahşap platform, ahşap oyun evi ve zıpzıp yer alan mini oyun alanı, süs havuzunun yer aldığı havuzlu teras, yeşil tepe ve büfe bulunuyor. Parkta ayrıca, Uludağ göknarı, atlas sediri, manolya, mabet ve zeytin ağaçları başta olmak üzere toplamda 316 ağaç türü yer alıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.