Silopi'de polise hain saldırı

Silopi'de polise hain saldırı

12 Haziran seçimleri yaklaştıkça şiddetin dozunu artırmak isteyen teröristler, Silopi'de polisevine saldırdı. 1 polisin şehit düştüğü saldırı da 2 polis de yaralandı. Güvenlik güçleri geniş çaplı operasyon başlattı

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde Polisevi'ne PKK'lı teröristlerce uzun namlulu silahlara saldırı yapıldı. Açılan ateş sonucu bir polis şehit oldu, 2 polis de yaralandı. Yaralı polislerden birinin durumunun ağır olduğu bildirildi. Ağır yaralı polis askeri helikopterle Şırnak'a havale edilecek.Silopi Polisevi'nin güvenliğini sağlayan arka kısmındaki nöbet kulübesine saat 22.00 sıralarında bir grup PKK'lı terörist tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ DEVREDE

Teröristlerin saldırısı sırasında kulübede bulunan 3 polis memuru yaralandı. Yaralı polisler Silopi Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken bir polis memuru tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı olan diğer 2 polisten durumu ağır olanı askeri helikopter ile Şırnak'a sevkedilecek. Teröristlerin saldırısından sonra Silopi'nin tüm giriş ve çıkışları tutuldu. Olay yerinden yaya olarak kaçtıkları belirtilen teröristleri yakalamak için başlatılan geniş kapsamlı operasyon devam ediyor. Şırnak merkezden de özel harekat polisleri bölgeye sevk edildi.

Yeni Şafak

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.