Sinan Aygün'ün adaylığı CHP'yi karıştırdı

Sinan Aygün'ün adaylığı CHP'yi karıştırdı

ATO Başkanlığı'ndan istifa ederek CHP'den milletvekili aday adayı olan Sinan Aygün, CHP'yi karıştırdı.

ATO Başkanlığı'ndan istifa ederek CHP'den milletvekili aday adayı olan Sinan Aygün, CHP'yi karıştırdı. CHP MYK üyesi Enver Aysever, Sinan Aygün'ün, Kılıçdaroğlu istese dahi CHP'den aday olamayacağını söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sena Kaleli ve Ahu Özyurt'un Bursa'da aday adaylarına verdiği eğitim seminerinde konuşan CHP MYK üyesi  Enver  Aysever, Sinan Aygün'ün CHP'den aday adayı olmasına sert tepki gösterdi.

"KILIÇDAROĞLU İSTESE DAHİ AYGÜN ADAY OLAMAZ"

Konuşmasında Sinan Aygün'ün CHP'den aday olamayacağını belirten Aysever, "Sinan Aygün  gibi sağcılar bu partiden aday olamaz. Kılıçdaroğlu istese bile aday olamaz. Pozisyonumuzu doğru belirlemeliyiz. Seçmene düzgün fotoğraf vermeliyiz." dedi.

Aysever'in bu sert çıkışı, salonda soğuk rüzgarlar estirdi.

ATO eski Başkanı Sinan Aygün, geçtiğimiz ay 1997’den bu yana yürüttüğü Ankara Ticaret Odası Başkanlığı görevinden ve 2005 yılından bu yana sürdürdüğü TOBB Ticaret Odaları Konsey Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Aygün yaptığı açıklamada, “14 yıldır yürüttüğüm Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden, ülkeme Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında, siyasi alanda hizmetvermek için ayrılıyorum." demişti.

ROTAHABER 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.