Sinan Çetin, Erdoğan'ı böyle övdü

Sinan Çetin, Erdoğan'ı böyle övdü

Sinan Çetin, Açılım konusunda sohbet ettiği bir kişinin Demokratik Açılım’ın arkasında ABD ve hatta CIA’nın olduğunu söylemesi üzerine bakın neler söyledi:

Sinan Çetin, Açılım konusunda sohbet ettiği bir kişinin Demokratik Açılım’ın arkasında ABD ve hatta CIA’nın olduğunu söylemesi üzerine, ‘İsterse açılımın arkasında Kuşum Aydın olsun, ben tamamen destekliyorum. Bu barışı Kuşum Aydın yapacak olursa tüm kalbimle destekliyorum’ dediğini kaydetti.

SUNUCU ERDOĞAN’I ELEŞTİRİNCE
Program sunucusu Candaş Tolga Işık’ın ‘AKP’ye hiç eleştiriniz yok mu, mesela ben bazen Başbakan Erdoğan’ı asabi buluyorum’ sözlerine Sinan Çetin’in verdiği cevap oldukça ilginçti. Sinan Çetin: ‘Valla ben ilk defa bir başbakanımızı çok beğeniyorum. Yani kusura bakma. Uzun boylu babayiğit, cool, harika, sözünde duran, yani ilk defa bir delikanlının ülkenin başbakanı olduğunu görüyorum’ şeklinde konuştu.

Öte yandan, Çetin’in ‘Tayyip Erdoğan gerçekten bu ülkeyi çok seviyor. Ben bunu görüyorum’ sözlerine sunucu Işık’ın ‘Tabi bu arada diğer siyasi parti başkanları ülkeyi sevmiyor diye bir sonuç çıkarmayalım’ cevabına Çetin’in verdiği ‘Bu sonucu siz çıkartıyorsunuz. O sizin kötü niyetiniz’ cevabı dikkat çekti.

OYUM TABİ Kİ ERDOĞAN’A 
TV8 ekranlarındaki Bunu Konuşalım programına katılan ünlü yönetmen ve yapımcı Sinan Çetin, gündemdeki açılım konusunda ilginç değerlendirmelerde bulundu. Çetin: ‘Yani giden canların ve kanlar duracaksa ben oyumu tabiî ki Tayyip Erdoğan’a vereceğim. Bunu kim yapacaksa ona vereceğim oyumu. Bu ülkede en çok Türklerin barışı özlediğini inanıyorum. Sadece Kürtlerin değil ‘ diye konuştu.

AKP’Yİ DESTEKLİYORUM ÇÜNKÜ 
AKP’yi dinci ve muhafazakar bir parti olarak görmediğini kaydeden Çetin, şunları söyledi:’ Ben AKP’yi destekliyorum, çünkü
Türkiye’deki değişimin öncülüğünü yapıyorlar. Benim gözümde Türkiye’deki devrimi gerçekleştiriyorlar. Ben onları muhafazakar bir dinci parti olarak görmüyorum. Ben orada Ali Babacan gibi Erdoğan gibi çok değerli öncüler olduğuna inanıyorum’ 

İKTİDARDA AKP OLDUĞU İÇİN İRTİCA GELMEZ 
AKP’yi Türkiye’nin değişiminin önderi olarak gördüğünü ifade eden Çetin: ‘ Yani irtica denen korkunun başımıza AKP tarafından getirilmeyeceğine eminim. Yani eğer irtica gelmeyecekse başta AKP olduğu için gelmeyecektir. AKP’yi Türkiye’nin değişimi, dönüşümünün önderi olarak görüyorum. Bu değişimi
CHP yapabilseydi hemen oyum CHP’nin de olur. CHP Türkiye’deki değişime dönüşüme muhalefet ediyor’ dedi.

 

ENSONHABER.COM

Etiketler :