Sinemaseverler Yeni Filmlerle Buluşacak

Sinemaseverler Yeni Filmlerle Buluşacak

Sinemaseverler, bu hafta aksiyon, dram, gerilim, animasyonların bulunduğu biri yerli, biri de animasyon olmak üzere 8 yeni filmle buluşacak

THOR 
Kenneth Branagh'ın yönettiği ve Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston ile Stellan Skarsgard'ın oynadığı ''Thor'' filmi, fantastik ve macera sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak. 

Filmde, Thor, dünyaya sürgün edilip insanlar arasında yaşamaya mecbur bırakılır. Kendidünyasının kötü adamı, en karanlık güçlerini dünyayı istila etmek için yollar. Thor da gerçek bir kahraman olmak için nelerin gerektiğini öğrenir.

ZEFİR 
Belma Baş'ın yönettiği ve Şeyma Uzunlar, Vahide Gördüm, Sevinç Baş ile Rüştü Baş'ın oynadığı ''Zefir'' adlı film, dram sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Başına buyruk bir kız çocuğu olan Zefir, yaz tatilini anneannesiyle dedesinin Doğu Karadeniz dağlarındaki yayla evinde geçirmektedir. Uzaklardaki annesinin gelip onu alacağı günü iple çekmektedir. Annesi sonunda beklenmedik bir anda çıkagelir. Ne var ki Zefir'i almaya değil, her zamankinden daha uzun bir yolculuğa çıkmadan önce onunla vedalaşmaya gelmiştir. Oysa Zefir, bir daha ondan ne pahasına olursa olsun ayrılmamaya kararlıdır. 

BENİ ASLA BIRAKMA 
Mark Romanek'in yönettiği ve Carey Mulligan, Andrew Garfield, Keira Knightley ile Charlie Rowe'ın oynadığı ''Beni Asla Bırakma (Never Let Me Go)'' filmi, romantik sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak

HIZLI VE ÖFKELİ 5 
Justin Lin'in yönettiği ve Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster ile Tyrese Gibson'un oynadığı ''Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu (Fast & Furious Five - Fast Five) filmi, aksiyon sahneleriyle sinemaseverlerin dikkatini çekecek. Dördüncü bölümden itibaren seriye geri dönen Vin Diesel, ikinci ve üçüncü bölümlerde düşen tempoyu yine yükseltiyor..

TEHLİKELİ TUTKULAR 
Lisa Barros D'Sa ile Glenn Leyburn'in yönettiği ve Rupert Grint, Robert Sheehan ile James Nesbitt'nin oynadığı ''Tehlikeli Tutkular (Cherrybomb)'' filmi, dram ve gerilim sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

PİNA 
Wim Wenders'in yönettiği ve Regina Advento, Malou Airaudo ile Ruth Amarante'nin oynadığı ''Pina'' ise Alman dans tiyatrosu akımının öncülerinden Tanztheater Wuppertal Pina Bausch isimli topluluğun koreografı Pina Bausch anısına beyazperdeye aktarılan bir film olarak izleyicelerin karşısına çıkıyor.

ÇİMDEKİ YANGIN 
Denis Villeneuve'nin yönettiği ve Lubna Azabal, Melissa Desormeaux Poulin, Maxim Gaudette ile Remy Girard'ın oynadığı ''İçimdeki Yangın (Incendies)'' filmi, dram sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak. 

Wajdi Mouawad'ın ünlü oyunundan uyarlanan filmde, anneleri Nawal'ın ölümünün ardından Lübnan'a doğru yola çıkan Simon ve Jeanne adlı ikizleri anlatılıyor. Simon ve Jeanne yolculukları boyunca annelerinin geçmişiyle ilgili çarpıcı bir gerçekle karşı karşıya gelir.

 

PANDA SİHİRLİ YOL 
Robert Hanna'nın yönettiği ve Robby Daniels, Ray Hanna, Jeffrey Lee Hollis ile Joy Michele'nin seslendirdiği ''Panda: Sihirli Yol (Way Of The Panda-The Prodigy)'' adlı film de animasyon sahneleriyle sinemaseverlerin karşısına çıkacak. 

Filmde, Kung Fu üstadı pandalar, krallıktan kaçırılan Prens Po Kwan'ı geri getirmek için eğlence dolu bir maceraya atılır. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.