Sınır dışı edilen Zeylanov'dan bir skandal daha!

Sınır dışı edilen Zeylanov'dan bir skandal daha!

Today’s Zaman gazetesinin oturum süresi dolduğu için sınır dışı edilen provokatör yazarı Mahir Zeylanov, sabah saatlerinde hayatını kaybeden 16 yaşındaki Berkin Elvan üzerinden insanları provoke etmek isterken, bir skandala imza attı.

BURAK ÖZTÜRK / HABER10

Attığı provokatif tweetlerle Cenevre konferansı önce Türkiye’yi terör örgütü el Kaide’ye destek veriyor gibi göstermeye çalışan Zaman’ın sınır dışı edilen provokatör yazarı Mahir Zeylanov, Gezi olayları sırasında yaralanan 16 yaşındaki Berkin Elvan'ın ölümü üzerinden provoke etmeye çalıştığı sırada, bir skandala daha imza atarak, sosyal medyada alay konusu oldu.

İşte sabah saatlerinde ölüm haberi duyulan Berkin Elvan'ın cinsiyetinden habersiz olan Zeylanov'un attığı o tweetler:

DAHA ÖNCE NELER YAPMIŞTI?

Zeylanov, sınır dışı edilmeden önce İngilizce attığı tweette Türkiye'yi dış basına şikayet ederek, büyük tepki çekmişti:

“Türk savcılar, polise El Kaide ile bağlantılı kişileri tutuklama emri verdi. Erdoğan’ın atadığı polis şefleri, bu emri yerine getirmeyi reddetti. Erdoğan’ın atadığı yetkililer baskını engelleyince, El Kaide’nin Türkiye mensupları kaçtı.”

Mübarek’i övmüştü

Zaman’da dış politika yazıları kaleme alan Zeylanov, daha önce de Mursi ile ilgili olarak devrik diktatöre övgüde bulunarak “Mübarek daha iyiydi” demişti.

Zaman gazetesi ise Zeylanov’un haberini yine çarpıtarak “Erdoğan’ı eleştirdi sınırdışı edildi” başlığı ile vererek okuyucularını ve kamuoyunu yanılttı.

 

Haber 10

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.