Şırnak'ta AK Parti kalabalığı

Şırnak'ta AK Parti kalabalığı

Şırnak’ta, AK Parti’nin 12 Haziran'da yapılacak seçimlerde aday gösterdiği Emin Dindar ve Mehmet Tatar’ı binlerce kişi karşıladı.

AK Parti’den aday olan doktor Emin Dindar ve iş adamı Mehmet Tatar için karşılama töreni düzenlendi. Cizre’ye bağlı Katran Köyü mevkiinde bulunan boş arazide düzenlenen karşılamaya binlerce AK Parti sevenleri katıldı. Şırnak’a gelen milletvekili adaylarından Emin Dindar, vatandaşını Kürtçe selamlayarak bir konuşma yaptı.

AK Parti ikinci adayı Mehmet Tatar sessizliğini korurken, doktor Emin Dindar, seçime kadar ve seçim sürecinde herhangi bir olumsuz olayın meydana gelmemesi için halkından dua etmelerini istedi. Hedeflerinin sadece bölgeye hizmet olduğunu belirten Dindar, "Seçimde herkes elini vicdanına koysun ve öyle oyunu kullansın. İlla da bize oy verin demiyorum. Hepimiz kardeşiz, hepimiz Müslüman bir milletiz." dedi.

Daha sonra Şırnak merkeze geçen milletvekili adayları, ilk olarak AK Parti binasını ziyaret ederek, parti binası önünde toplanan partililere hitaben Kürtçe konuşma yaptı. Halka hizmet için aday olduklarını belirten Dindar, "Seçilmezsek de kimseye küsmeyerek hizmetlerimize devam edeceğiz. Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan da 24 Mayıs'ta Şırnak'a gelecek." diye konuştu. Oradaki halkı da selamlayan vekiller, Şırnak Valiliği’ne geçerek Vali Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret etti.

Basına kapalı bir şekilde Vali Özkan’la bir süre görüşen vekiller, valilikten çıktıktan sonra doktor Emin Dündar Cizre’ye dönerken, Mehmet Tatar da Şırnak’ta kaldı. Cizre’ye dönen Emin Dündar, ilk olarak Hz. Nuh Nebi (as) türbesini ziyaret etti. Hz. Nuh Nebi türbesinde bir süre dua eden Dündar, oradan diğer türbeleri ziyaret etti. Daha sonra yürüyerek esnafı dolaşan Dündar, vatandaşları selamlayıp tokalaştı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.