Şırnak'taki saldırıyla ilgili gizemli telefon

Şırnak'taki saldırıyla ilgili gizemli telefon

Şırnak'ın Silopi ilçesinde emniyet müdürlüğüne yapılan saldırıda şehit olan Edirneli polis memuru Gökmen Şimşek'in ailesi, aldıkları bir telefonun ardından savcılığa suç duyurusunda bulunarak, 2 polis memurunun şehit olmasıyla sonuçlanan saldırının araştı

Şehit polis memuru Gökmen Şimşek'in dayısı Orhan Taşdemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bugün gizli bir numaradan telefon geldi. Gökmen'in mesai arkadaşı olduğunu belirten şahıs, olayın araştırılması gerektiğini ve gerekirse ifade verebileceğini söyledi. Telefondaki şahıs, yeğenimin katledildiğini söyledi. Şahıs, emniyetin çatısında sürekli keskin nişancılar bulunduğunu fakat o gün o saatte keskin nişancıların çatıda olmadığını ifade etti" dedi. Telefon üzerine olayın araştırılması için savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını belirten Taşdemir, "Yeğenim şehit oldu diye gururlanırken, pisi pisine öldüğünün söylenmesini kabul edemiyorum. Beni arayan kişi, olayın içinde sinsi bir planın olduğunu, emniyet müdürünün açığa alınması halinde ifade vereceğini söyledi" diye konuştu.

 

Gökmen Şimşek'in eniştesi Cengiz Taşdemir ise, "Benim yeğenimin bu akşam kınası, yarın akşam da düğünü vardı. Dün sabah uçakla düğüne gelecekti. Ertesi gün yola çıkacak adam, nöbeti olmadığı halde neden oraya konuyor? Ben bütün parçaları birleştirdiğimde, Türkiye'de 20 gün sonra seçim var ve Gökmen'in düğünü var; Gökmen bu iş için ses getirecek biri olduğunu düşünüyorum. Çatıda sürekli duran keskin nişancılar o saatte neden yok, tüm bunlar benim kafamı karıştırıyor. Gerekli yasal soruşturma başlatıldığı takdirde tüm mesai arkadaşları ifade vermeye hazır olduklarını söylüyor. Olayın araştırılmasını ve bizi arayan kişinin kim olduğunun bulunmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.