ŞİŞLİ BELEDİYE BİNASINA SİLAHLI BASKIN!

ŞİŞLİ BELEDİYE BİNASINA SİLAHLI BASKIN!

Mustafa Sarıgül ile görüşmek istediğini söyleyen bir kişi Şişli Belediye binasına silahlı baskın düzenledi. Sarıgül gelmeden gitmem diyen kişi ikna edilerek teslim oldu.

İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı binasına silahlı baskın düzenlendi. Elinde silah adam bir adamın Mustafa Sarıgül ile görüşmek istediğini söyledi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile görüşmek için böyle bir baskın düzenlediği belirtilen şahsın henüz kimlik bilgilerine ulaşılamadı.

Rotahaber’in edindiği bilgilere göre; Eli silahlı şahsın Şişli belediye binasına gelerek elindeki silahla rastgele ateş açtığı saldırganın 2 kişiyi de rehin aldı.

Güvenlik güçleri Şişli Belediye binasının önünde güvenlik önlemleri aldı.

Öte yandan Şişli Belediye Binasına giren kişinin 30 yaşlarında olduğu ve güvenlik görevlisini rehin aldığı ifade edildi. Polislerin saldırganı ikna etmeye çalıştığı ancak başarılı olmaması üzerine özel harekat polislerinin olay yerine geldiği bildirildi. Binanın etrafı polisler tarafından sarıldı. Polisin saldırgan ile pazarlık yaptı.

Saldırganın isminin "Ömer" veya "Akın" olabileceği ifade ediliyor. Polislerin saldırganlarla telefonlar aracılığıyla irtibat kurduğu bildirildi. 

 Havaya ateş açtığıda aldığımız duyumlar arasında olan bu şok gelişme karşısında Şişli belediyesi karıştı. 

Şişli Belediyesi'nde güvenlik görevlisini silah tehdidiyle rehin alan kişi, polis ekiplerince ikna edilerek gözaltına alındı.
 
Edinilen bilgiye göre, Büyükdere Caddesi'ndeki Şişli Belediyesi merkez binasına gelen Akın A, görevlilere Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'le görüşmek istediğini söyledi.
 
Görevlilerin Sarıgül'ün belediyede olmadığını belirtmesi üzerine, Akın A, silah tehdidiyle güvenlik görevlisini rehin aldı. Durumun bildirilmesinin ardından, olay yerine polis ekipleri sevk edildi.
 
Polisin yaklaşık yarım saat süren ikna çabaları sonucu, Akın A, silahını bırakarak teslim oldu. Gözaltına alınan şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
 
Olayın ardından belediye binasına gelen Başkan Sarıgül, yetkililerden bilgi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri de belediye binasında delil topladı.
 
SARIGÜL'DEN  AÇIKLAMA GELDİ...
 
"Belediyemiz kapısı önünde ne yazık ki istenmeyen bir olay vuku bulmuştur.Öğrendiğimize göre şahıs elinde bir silahla kapımızın önündeki güvenlik görevlisini rehin almıştır.İlgili şahıs güvenlik güçlerinin olay yerine gelmesi üzerine silahını bırakarak güvenlik güçlerine teslim olmuştur.Kişinin Şişli Belediyesi ile hiçbir ilişkisi olmadığı gibi Şişli ilçesinde oturmamaktadır: Şişli ile hiçbir ilgisi yoktur.Olayla ilgili soruşturma güvenlik güçleri tarafından sürdürülmektedir."




Kaynak: ROTAHABER / ÖZEL

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.