Şişli'de gasp dehşeti

Şişli'de gasp dehşeti

Kendilerini ‘Aile Hekimi’ olarak tanıtan iki kişi, girdikleri evde bayan öğretmeni narkozlu iğneyle bayıltarak gasp etti

Şişli’de kendilerini ‘Aile Hekimi’ olarak tanıtan iki kişi, girdikleri evde Sevdican Aydoğan isimli öğretmeni narkozlu iğneyle bayıltarak gasp etti. Hastaneye kaldırılan genç öğretmen sinir krizi geçirdi.
Olay saat 18.30 sıralarında Şişli İlçesi Fulya Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre olay şöyle gelişti.
Tosun Sokak üzerinde bulunan Gürbüz Apartmanı’na gelen biri bayan iki kişi, 4 numaralı dairenin kapısını çaldı. O esnada evde yalnız bulunan Kuvayi Milliye İlköğretim Okulu’nda Matematik Öğretmeni olarak çalışan Sevdican Aydoğan kapıyı açtı. Kendilerini valilikte görevli aile hekimi olarak tanıtan şahıslar bir süre bilgi verdikleri Aydoğan’ın sözde kan şekerini ve kolestrolünü ölçmek istedi.

NARKOZLU İĞNEYLE BAYILTTILAR
İki kişi beraberinde getirdikleri sağlık çantasının içinden tansiyon aletini çıkarıp genç kadının tansiyonunu ölçtü. Daha sonra ‘kan almamız gerekiyor’ diyerek narkozlu iğneyi genç öğretmenin koluna batırdı. Genç öğretmen narkozun etkisiyle bayıldı. İki gaspçı evi didik didik aradı. Şahıslar daha sonra evdeki 100 TL ve bir cep telefonunu alarak kaçtılar.
Yaşadığı dehşetin ardından kendine gelen genç kadın eşini arayıp ‘ Beni bayılttılar. Çabuk yetiş’ diyerek yardım istedi. Eşinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadını Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Aydoğan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :