Sitemiz Yazarı Bahattin Karagöz'ün büyük sevinci

Sitemiz Yazarı Bahattin Karagöz'ün büyük sevinci

YGS BİRİNCİSİ İKİZDERELİ ZEYNEP NUR KARAGÖZ

YGS 1 ve YGS 2 puan türünde 500 tam puan olarak birinci olan Rize’nin İkizdere ilçesinden olan Zeynep Nur Karagöz, gittiği dershanede gazetecilere açıklama yaptı.

Karagöz, dershane yöneticileri ve ailesinin de katıldığı toplantıda, hala şokta olduğunu belirterek, televizyonda ismini duyduğunda başka biri olabileceğini düşündüğünü anlattı.

Yükseköğretime Geçiş Sınavında (YGS) birinci olan Zeynep Nur Karagöz, sınavda ilk yüze girmeyi beklediğini belirterek, düzenli şekilde test çözüp konu tekrarları yaparak başarılı olduğunu söyledi. Karagöz’e gittiği dershane tarafından otomobil hediye edildi.


“Sitemiz yazarı Şair ve Yazar Bahattin KARAGÖZ’ün Kızı İkizderelilerin gururu Sevgili Zeynep’i ve ailesini habername.com olarak kutluyoruz.”

Okulunun adının söylenmesinin ardından birinci olduğunu anladığını ifade eden Rize İkizdereli Karagöz, şaşkınlığı üzerinden atamadığını dile getirdi.

Boğaziçi üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği okumayı istediğini söyleyen Karagöz, başarıyı düzenli çalışarak elde ettiğini belirtti. Karagöz, ”Test çözdüm ama soru çözmekten çok konu tekrarlarına dikkat ettim. Sürekli ders çalışmadım ama ipin ucunu bırakmadım” dedi.

Haftada bir günü kendine ayırdığını sinemaya gittiğini ve arkadaşlarıyla buluştuğunu dile getiren Karagöz, diğer günlerde okul ve dershane dışında ders çalıştığını kaydetti.

Sınavda ilk yüze girmeyi beklediğini bildiren Karagöz, ailesine, öğretmenlerine teşekkür etti.

Daha sonra dershane yönetimi Zeynep Nur Karagöz’e hediye ettiği arabanın anahtarlarını verdi.

Arkadaşlarının alkışlarla destek verdiği 17 yaşındaki Karagöz, hediye edilen otomobili ehliyeti aldıktan sonra kullanacağını dile getirdi. Zeynep Nur Karagöz’ün annesi Fevziye Karagöz de otomobili kendisinin kullanacağını söyledi.

Fevziye Karagöz, düzenli şekilde ders çalışan kızının birinci olacağını bildiğini belirterek, dershaneye kayıt yaptırırken kızından ümitli olduğu için ”parasını geri alacağım” dediğini anlattı.

Kimya Yüksek Mühendisi baba Bahattin Karagöz de kızından ümitli olduğunu ve başarı beklediğini vurguladı.

Öğrencilerini başarısından dolayı kutlayan dershane yönetimi, Zeynep Nur Karagöz’e, ailesine, okuluna ve dershane hocalarına teşekkür etti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum