Sivasspor'un hedefi final ve kupa

Sivasspor'un hedefi final ve kupa

Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: "Hedefimiz final oynamak ve kupayı kazanmak"

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında 8 Mayıs Çarşamba günü deplasmanda Trabzonspor’la karşılaşacak Sivasspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Hedefimiz final oynamak ve kupayı kazanmak" dedi.

 



Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor karşısında iyi bir netice alarak finale yükselmek istediklerini belirtti.

Hedeflerinin Türkiye Kupası’nı kazanmak olduğunu ifade eden Çalımbay, "Bütün zorluklara rağmen kupada buraya kadar geldik. Trabzonspor karşısında avantajımız var, iyi bir netice alarak finale yükselmek istiyoruz. Hedefimiz final oynamak ve kupayı kazanmak" diye konuştu.

Ligin 32. haftasında Trabzonspor’un cumartesi kendilerinin ise pazar günü maç oynadığını bu nedenle mağdur olduklarını savunan Çalımbay, "Mağduriyetimiz var, bu eşitsizliği hazmedemiyoruz" ifadesini kullandı.

Çalımbay, kırmızı-beyazlı ekipte Uğur Kavuk’un hafif sakatlığının bulunduğunu, Trabzonspor maçına tam kadro çıkmayı planladıklarını aktardı.

Çarşamba günü saat 19.00’da Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak maçı, hakem Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa’nın yardımcılıklarını Adil Sinem ve Ekrem Kan’ın yapacağı karşılaşmada, Özgüç Türkalp dördüncü hakem olarak görev alacak.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.