Sivas'ta sağlık çalışanları ile güvenlik görevlilerine saldıran 9 hasta yakını adliyede

Sivas'ta sağlık çalışanları ile güvenlik görevlilerine saldıran 9 hasta yakını adliyede

Sivas Numune Hastanesi acil servisinde sağlık çalışanlarına ve güvenlik görevlilerine saldıran 9 hasta yakını adliyeye sevk edildi.Emniyet...

SİVAS (AA) - Sivas Numune Hastanesi acil servisinde sağlık çalışanlarına ve güvenlik görevlilerine saldıran 9 hasta yakını adliyeye sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler A.Ü. (50), M.Ö. (21), G.Ö. (32), A.Ö. (56), V.Ö. (24), İ.Ü. (25), Ş.B. (44), M.Ö. (17) ve S.Ö. (36) adliyeye getirildi.

Şüpheli kadınlardan birinin kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına, "Utanılacak bir şey yapmadık, sağlığımız için dövüştük. Hiç utanmıyorum." demesi dikkati çekti.

- Olay

Gümüşdere köyünde traktör kazasında bacağı kırılan Y.Ö'yü (43) Numune Hastanesi Acil Servisine getiren yakınları, hastayla ilgilenmediğini öne sürerek, sağlıkçılara sözlü şiddette bulunmuştu.

Bu sırada acil serviste kalabalık oluşturmamaları yönünde uyarılan hasta yakınları ile hastanenin güvenlik görevlileri arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüşmüştü. Acil serviste saldırgan tavırlar sergileyerek, tıbbi cihaz ve ekipmanlara zarar veren hasta yakınları, 6 güvenlik görevlisini yaralamıştı.

Olayın ardından A.Ü. ve M.Ö. ile çeşitli suçlardan kayıtları bulunan şüpheliler G.Ö, A.Ö, V.Ö, İ.Ü, Ş.B, M.Ö. ve S.Ö. polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Saldırı anı, hastanenin güvenlik kamerasına yansımıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.