Sivas'tan gönderilen komandolar Ayancık'ta selin izlerini silmeye çalışıyor

Sivas'tan gönderilen komandolar Ayancık'ta selin izlerini silmeye çalışıyor

Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketinin ardından Sivas'tan Sinop'un Ayancık ilçesine gönderilen komando birlikleri, enkaz kaldırma, temizlik...

SİVAS (AA) - Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketinin ardından Sivas'tan Sinop'un Ayancık ilçesine gönderilen komando birlikleri, enkaz kaldırma, temizlik ve tedarik işlerinde ekiplere destek oluyor.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta meydana gelen sel felaketinin ardından hayatın normale dönmesi ve afetzedelerin mağduriyetlerinin giderilmesi için Sivas'tan da bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

DSİ 19. Bölge Müdürlüğü, Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü, AFAD İl Müdürlüğü ve Sivas İl Özel İdaresinden çok sayıda personel, iş makineleriyle Kastamonu'da görev alırken, Sinop'a da kentten asayiş komando birlikleri gönderildi.

Bu çerçevede, Sivas İl Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı ile Zara Jandarma Asayiş Bölük Komutanlığından toplam 84 personel, 12 Ağustos tarihinden itibaren Sinop Ayancık ilçesinde enkaz kaldırma, temizlik ve tedarik işlerinde ekiplere destek oluyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.