Siyasette 'Ajan' polemiği sürüyor

Siyasette 'Ajan' polemiği sürüyor

Hüseyin Çelik: CHP'nin ajan göndermesine gerek yok, gelsinler siyasetimizi anlatırız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, "CHP siyasetimizi öğrenmek istiyorsa ajan göndermesine gerek yok. Biz kendilerine siyasetimizi anlatırız. Ancak ilk dersimiz samimiyet olur.'' dedi.

Çelik, genel merkez binasında tamamlanan MYK ve MKYK toplantıları sonrası bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Çelik, CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş'in partilerine ajan gazeteci göndererek AK Parti'nin tüm siyasetini öğrendiğine ilişkin basına yansıyan açıklamaları değerlendirdi.

''CHP Genel Başkan Yardımcısı umarım böyle bir açıklama yapmamıştır'' diyen AK Parti Sözcüsü Çelik, ''CHP'ye ders vermeye hazırız. Partimize öyle ajan falan göndermelerine gerek yok. Talep etsinler yeter. CHP siyasetimizi öğrenmek istiyorsa ajan göndermesine gerek yok. Biz kendilerine siyasetimizi anlatırız. Ancak ilk dersimiz samimiyet olur.'' diye konuştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'yi Hizbullah örgütüyle ilişkilendirmesine de sert tepki gösteren Hüseyin Çelik, ''İddia eden iddiasını ispat etmek zorundadır. Böyle bir şeyin olması mümkün değil.Bu yakıştırmada diğerleri gibi (Kayseri'de olduğu gibi) iftiradan öte bir şey değildir.'' şeklinde konuştu. Cihan

Etiketler :