SİYASETTE SAHALAR ISINDI

SİYASETTE SAHALAR ISINDI

ADANA SEÇİME HAZIR

01.0.5. 2015 ve 02.05.2015 tarihleri Adana'nın nadide evlatlarından kökeni Malatya Darende olan Ak Parti Vekil Adayı Fatma Gül Demet Hanıma Adanalının sevgisini coşkuyla gösterdiği tarihlerden olmuştur. 

Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfının düzenlediği Adana ''Turgut Özal Bulvarı Polis Evi Kavşağı civarı Ar-çelik mağazası zemin kat Çukurova/ADANA '' Hayır Çarşısı Kermesi açılışına katıldık. Darendeli esnaf, İş adamları, Adanalı Bürokratlar ve Halkımızın coşkulu katılımıyla her iki yer miting alanına döndü. Adana'da Siyasette sahalar ısındı. Adana vekil adaylarımız FAtma Gül Demet Sarı ve Talip Küçükcan'ın yanısıra Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ın da katıldığı kermes halkımız tarafındna ilgi görerek hayırlar yapılmıştır. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bürkratların ve halkın katılımının yogun oldugu diğer bir etkinlikte seçim bürsıonun açılışı olmuştur. Kültür Bakanı Ömer Çelik'inde katıldığı mitıng havasında ge.çen merkez seçim bürosu hayırlara vesile olsun inşallah.

Adana'nın vekil adayları bu dönem gerçekten pırıl pırıl dinamik bir ekip görünümü veriyor. 14 cekil adayının her biri de donanımlı halkımız için varız dıyorlar. Rabbım yollarının açık eylesin. Adana'mızın gerçekten 14 unu de kazanması gerekenler vekıl adaylarımız. 

 

EDİTÖR : İNCİ KAYAR

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.