Siyonist Elçi Bakanlığa Çağrıldı

Siyonist Elçi Bakanlığa Çağrıldı

İsrail Ankara Büyükelçisi Gabi Levi Dışişleri Bakanlığı'na çağırıldı. Türkiye'nin tepkisinin sert olacağı bildiriliyor. Bakanlıkta bir kriz masası kuruldu.

Terör devleti İsrail'in Ankara Büyükelçisi Gabi Levi Dışişleri Bakanlığı'na çağrılıyor. Dışişleri Bakanlığı'ndan bir yetkiliden alınan bilgiye göre; Türkiye'nin tepkisinin sert olacağı bildiriliyor. Bakanlıkta bir kriz masası kuruldu. İlerleyen saatlerde Dışişleri Bakanlığı'ndan bir açıklama yapılacağı bekleniyor. Alınan bilgiye göre Dışişleri Bakanı Davutoğlu Başbakan ve Cumhurbaşkanı'nı bilgilendiriyor.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Erdoğan'ı bilgilendiriyor...
 

İSRAİL KONSOLOSLUĞU ÖNÜNDE PROTESTO

Filistin'e insani yardım götüren gemilere operasyon düzenlendiği haberi, İsrail İstanbul Konsolosluğu önündeki gerginliği arttırdı. Protestocu gruptan yaklaşık 300 kişi, saat 05.00 sıralarında konsolosluğa girmek istedi. Polisin izin vermemesi üzerine, göstericiler ile polis arasında arbede yaşandı. Polis barikatları protestocu grup tarafından dağıtıldı. Polis vatandaşlara tazyikli su ve biber gazı sıkarak müdahale etti. Eylemciler polise, “Siz de müslümansınız. Biz de müslümanız. Müslüman müslümana bunu yapar mı“ diye tepki gösterdi. Protestocular oturma eylemi başlattı. Gerginlik devam ediyor.
 

Etiketler :