Siyonist Vekil'den  Şok Benzetme

Siyonist Vekil'den Şok Benzetme

Ulusal Birlik Partisi üyesi, Mossad suikastine karıştığı iddiasıyla bir İsrail diplomatı sınır dışı eden İngiltere'ye ateş püskürdü.

Mossad’a bağlı ajanların Kassam komutanı Mahmud Mebhuh’a düzenlenen suikastta sahte İngiliz pasaportları taşımaları nedeniyle İngiltere hükümetinin Londra’daki Siyonist diplomatlardan birini sınır dışı etme kararı İngiltere ile İşgal yönetimi ilişkilerinde daha önce görülmemiş bir sıkıntıya neden olurken, İngiltere’nin bu tavrına sert tepki gösteren Siyonist milletvekillerinden biri İngilizleri köpeklere benzetti.

İngiltere hükümetinin Siyonist diplomatı sınır dışı etme kararına sert eleştirilerde bulunan işgal devleti parlamentosu Knesset milletvekillerinden Ulusal Birlik Partisi üyesi Aryeh Eldad şöyle konuştu: “Knesset üyelerinin İsrail’in Mebhuh suikastıyla suçlanmasını dinlemeye tahammülleri yoktur. İngilizler ikiyüzlüdürler ve köpek gibi davranıyorlar.”

İngilizleri köpeklere benzetmesinin ağır bir niteleme olup olmadığının sorulması üzerine ise Eldad, “Ben köpeklere haksızlık etmek istemem. Çünkü bazı köpekler sahiplerine sadakat gösteriyorlar” şeklinde cevap verdi.

Kadima Partisi’nden bir milletvekili ise, İngiltere’nin terörle mücadele konusunda işgal rejimiyle olan ortak çıkarlarını hiçbir zaman unutmaması gerektiğini söyledi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Etiketler :