Siyonist yıkımı belgeleyen rapor

Siyonist yıkımı belgeleyen rapor

Alternatif Planlama Merkezi’nin yayınladığı rapor, terör devletin İsrail'in 2010 yılı içinde bölgede mülkiyetleri Filistinlilere ait 227 evi yıktığını ortaya koydu.

1948 yılında işgal edilmiş Filistin topraklarında faaliyet gösteren Alternatif Planlama Merkezi’nin yayınladığı rapor, Siyonist işgal rejiminin 2010 yılı içinde bölgede mülkiyetleri Filistinlilere ait 227 evi yıktığını ortaya koydu.

Merkez yayınladığı raporda Siyonist rejimin 2010 yılında yıktığı ev sayısının bir önceki yıla göre %38 oranında arttığına dikkat çekilerek, işgal rejiminin 2009 yılında 1948 yılında işgal edilmiş Filistin topraklarında 165 ev yıktığını belirtti.

Siyonist işgal rejiminin yıkım politikasından en fazla En-Nakab’ta işgal rejimi tarafından tanınmayan Filistin köylerinin nasiplerini aldığını belirten merkez, sadece bu bölgede 205 evin yıkıldığını ifade etti.

Siyonist işgal rejimi En-Nakab bölgesiyle Kudüs ve çevresini tamamıyla Yahudileştirme projesinin önünde büyük bir engel teşkil eden Filistinli nüfusunu azaltmak ve onları göçe zorlamak için evlerini yıkıyor, iş yerlerini kapatıyor ve yerlerini terk etmeleri için de her türlü baskı ve zulmü uyguluyor. Filistin Enformasyon Merkezi


 

Etiketler :