Siyonist yıkımlara sert tepki

Siyonist yıkımlara sert tepki

Dünyanın sessizliğinden faydalanan İsrail yıkımlarını sürdürüyor.

İsrail’in yıkımlarına Mazlumder’den tepki

Dünyanın sessizliğinden faydalanan İsrail yıkımlarını sürdürüyor.  Terör devleti İsrail askerleri ile birlikte hareket eden yıkım ekiplerinin Filistin’de kuzey Ağvar’daki Ebu’l-Acac köyünü buldozerlerle yıkmasına Mazlumder’den sert tepki geldi.

SESİZ KALANLARI DA KINIYORUZ

Mazlumder Gaziantep Şube Başkanı Abdurrahim Çelik, “Bu hafta İsrail askerleri önce Selfit şehrine bağlı Karave Beni Husam köyüne girerek, tarlalarında çalışan Filistinlileri darp etmiş, tarım arazilerini de buldozerler ile tahrip etmişlerdir. Bununla yetinmeyen işgal güçleri kuzey Ağvar’daki Ebu’l-Acac köyünü buldozerlerle yıkmıştır. Direnenlere karşı da yine zor kullanımıştır.  Yahudi yerleşkesini genişletmek için her türlü çılgınlığı göze alan İsrail’e karşı dünyanın sessizliği sürdükçe de bu zulüm sürecektir. Biz Mazlumder olarak bu zulmü ve yaşanan olaylara sessiz kalanları kınıyoruz” dedi.

EY MÜSLÜMANLAR FİLİSTİN YANIYOR!

İsrail’in ateşinin her gün Filistin’i yaktığını vurgulayan Çelik, “İşgal güçleri asılsız gerekçelerle Filistinlilerin evlerini yıkmaya devam ederken, yeni evlerin yapılmasına da izin vermiyor. Uluslararası hukuku ayaklar altına alan İsrail’e haddi bildirilmelidir. İsrail yıktığı her köyü askeri bölge ilan ederken, dünyanın sessizliğinden faydalanarak bazı köylere izinsiz girişleri de yasaklamıştır.  Bu illegal saldırıları durdurmak için dünyayı harekete davet ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :