Siyonistin Yaptığına Bak

Siyonistin Yaptığına Bak

İsrail'in Milli Günü, Ankara'da Swiss Otel'de verilen bir resepsiyonla kutlandı. Doğru duydunuz Türkiye'de...

İsrail'in Milli Günü, Ankara'da Swiss Otel'de verilen bir resepsiyonla kutlandı. İsrail ile Türkiye arasında yaşanan gerginliklere rağmen hükümet adına İsrail'in Ulusal Günü Resepsiyonu'na Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu katıldı.

Konuya ilişkin gazetecilerin sorusuna Bakan Gönül, "Oyumuzu verdik, geldik." dedi. Davetlileri kapıda karşılayan İsrail'in Ankara Büyükelçisi Gabi Levy ile Bakan Gönül kısa süreli ayak üstü sohbet etti.

Devlet Eski Bakanı Kürşat Tüzmen'in de katıldığı resepsiyonda Türk Silahlı Kuvvetleri Tümgeneral, Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı, Çankaya Köşkü ise Başdanışman düzeyinde temsil edildi. Çok sayıda davetlinin katıldığı resepsiyona katılan Amerika Büyükelçisi James Jeffrey'e ise Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan'ın iki ülke arasında imzalanan protokollerin dondurulduğunu yönündeki açıklaması soruldu. Bunun Türkiye ile Ermenistan arasındaki bir problem olduğunu dile getiren Jeffrey, "Fakat ümit ediyoruz ki, bu süreç devam edecek." diye konuştu.

Öte yandan resepsiyon için geniş güvenlik önlemleri alındı. Otel dışında çevik kuvvet ekipleri hazır tutulurken; resepsiyona gelen gazeteciler de geniş bir aramadan geçirildi. İsrail'in Ankara Büyükelçisi Gabi Levy ise otelin en alt katına jip ile gelerek resepsiyon salonuna geçti. Resepsiyonda, Mayu Mana Grubu da müzikli dans gösterisi yaptı

Etiketler :