Siyonistler artık açıktan yapıyor

Siyonistler artık açıktan yapıyor

Kudüs'ü tamamıyla Yahudileştirmek isteyen terör devleti İsrail şehirde adım başı Sinagog inşa ediyor.

Siyonist işgal hükümetinin, Kudüs’ün güneyinde bulunan Cebel Ebu Ğuneym’de en az 19 sinagog daha yapmak için kolları sıvadığı belirtildi.

Ebu Ğuneym’de ikamet eden Siyonist gaspçılara dayanarak haberi veren Haaretz gazetesi şunları yazdı: “Bu kararla Ebu Ğuneym bölgesi tamamıyla Yahudi kimliğine kavuşturulacak. Filistinlilerin de ikamet ettiği bu bölge birkaç yıl sonra tamamıyla Yahudilerin yaşadığı bir yere dönüşecek.”

Diğer taraftan işgal altındaki Kudüs’teki Siyonist yetkililer, bu kararla aslında yıllardır burada yaşayan Yahudilere uygulanan zulmü kaldıracaklarını iddia ederek, söz konusu bölgede 30 bin Siyonist gaspçının ikamet ettiğini ifade ettiler.

Yeşil hattın arkasına düşen bölgede binlerce konutun inşa edilmesinin planladığını belirten Siyonist yetkililer, uluslararası camianın tepkisi yüzünden bu planın sürekli ertelendiğini söylediler.

Siyonist işgal yönetimi Kudüs ve çevresini tamamıyla Yahudileştirmek için burada yaşayan Filistinli nüfusu azaltmak ve yerlerine Siyonistleri yerleştirmek için yoğun çaba harcarken, şehre Siyonist bir görüntü vermek için de her tarafta sinagoglar inşa ediyor.  

Filistin Enformasyon Merkezi

Etiketler :