Siyonistler Filistinlileri ‘KOBAY’ yaptı

Siyonistler Filistinlileri ‘KOBAY’ yaptı

Filistinli Parlamenter Ahmet Atun'un, yaptığı son açıklamalar dehşetin ulaştığı boyutu gözler önüne serdi.

Siyonist İsrail cezaevlerinde bulunan Filistinlilere dayak ve kötü muamelenin "rutin" olduğu bilinirken, Filistinli Parlamenter Ahmet Atun'un, yaptığı son açıklamalar dehşetin ulaştığı boyutu gözler önüne serdi.

İNSANLARI DENEK OLARAK KULLANIYORLAR

Milletvekili Ahmed Atun, terör devleti İsrail zindanlarında tutulan Filistinli esirlerin piyasa çıkartmaya hazırlandıkları ilaçlar için birer denek olarak kullanıldıklarını öne sürdü. İddialarının arkasında duracağını vurgulayan Atun, "Derhal bir araştırma komisyonu kurulsun. Filistinli esirlere yapılanlar zindanlarda araştırılsın. Artık insan hakları ihlalleri inanılmaz boyutlara ulaştı" dedi.

ŞEHİT SAYILARI ARTIYOR

"Siyonistlerin etkilerini henüz bilmedikleri yeni ilaçları Filistinli esirler üzerinde denemeleri esirler arasında şehitlerin artmasına neden oluyor" diyen Atun, "Siyonist işgal yönetimi özellikle En-Nakab'daki esirlere kanser gibi ağır hastalıklara neden olabilecek ilaçlar veriyor ve onlara ışınlı operasyonlar yapıyorlar" dedi.

İHLALLERİ ARAŞTIRMAK YASAK

Atun ayrıca işgal rejiminin 1948 yılında işgal edilen Filistin topraklarında faaliyet gösteren Esirler ve Özgürlüğüne Kavuşanlar Birliği'ni kapatmasını da kınayarak, bu kararın işgal rejiminin genelde bütün Filistinli esirlere, özelde ise Kudüs ve 1948 yılında işgal edilmiş Filistin topraklarında yaşayan esirlere yönelik sürdürdüğü baskının bir halkası olduğunu söyledi. ISLAH HABER

Etiketler :