Siyonistler tutuklama kararını açıkladı

Siyonistler tutuklama kararını açıkladı

Terör Devleti İsrail istihbaratı,İHH Batı Şeria Temsilcisi İzzettin Şahin'in tutuklanma nedenini iki hafta sonra açıkladı.

Terör Devleti İsrail'de tutuklanan İzzet Şahin'in suçu İHH'ya üye olmakmış...

Şin Bet'ten yapılan açıklamada Şahin'im 'yasadışı organizasyona üye olmak' şüphesiyle tutuklandığı belirtilerek büyük bir alçaklığa imza attı.

Terör devleti İsrail, İHH'nın faaliyetlerini 2008 yılında yasaklamıştı. Ülkeye Kasım ayında giren Şahin'in, İHH'nın Gazze'ye gemilerle yardım götüreceğini açıklamasından sonra tutuklanması dikkat çekmişti.

Şin Bet'e göre İzzet Şahin, işgal altındaki Batı Şeria'da birçok 'yasadışı' kuruluşun faaliyetlerine destek verdi. Şahin'in 'kamu güvenliğini tehlikeye atmak' şüphesiyle tutuklandığı belirtildi. İsrail istihbaratı, Şahin'in tutuklanmasının, İHH'nın Gazze ablukasını gemilerle deme girişimiyle bir ilgisi olmadığını savunuyor.

İzzet Şahin'in tutukluluk halinin Perşembe gününe kadar uzatıldığını açıkladı.

İHH, Yeryüzünde adaletin hâkim olması, iyiliğin her yere yayılması ve kötülüğün önlenmesi için kardeşlik bilinciyle nerede olursa olsun muhtaç ve mazlum tüm insanlara ihtiyaç duydukları insani yardımı ulaştırarak onurlu bir yaşam sunmaya çalışıyor.

Habername-ajanslar

Etiketler :