Siyonistlerin planına dikkat! Analiz

Siyonistlerin planına dikkat! Analiz

Siyonist devletin tüm ısrarlara rağmen şehit ve yaralı sayılarını resmi yolla bildirmeyişinin nedeni ne?

Gazeteci Aslan Değirmenci bir tehlikeye daha dikkat çekerek sitemize yeni değerlendirmelerde bulundu:

 

“Terörist devletin tetikçi askerlerinin yardım gemilerinde bulunan bir yaşından seksen yaşına kadar farklı yaş gruplarının bulunduğu Gazze dostlarına saldırı düzenledikleri anda ceplerinden düşen isim listesine dikkat!

 

Terörist komandoların saldırı sırasında düşürdükleri listedeki aktivistlerin hiçbirinin can güvenliği yok. Şu ana kadar Siyonist devletin tüm ısrarlara rağmen şehit ve yaralı sayılarını resmi yolla bildirmeyişi söz konusu listedeki isimlere suikast düzenleyecekleri anlamı taşıyabilir. Siyonist TV kanallarının ve temsilcilerinin sürekli olarak ölü ve yaralılar konusunda çelişkili bilgiler vermesi de bu tezimizi haklı çıkartıyor. Muhtemelen o listede şanlı direnişi başlatan ve yıllardır Siyonist katliamlara karşı koyan kanaat önderlerinin isimleri var. Derhal dünya kamuoyu Siyonist İsrail’e bu konuda baskı uygulamalı, felaketin daha da büyümesine engel olmalıdır. Kundaktaki bebeğe kadar kurşun sıkan vampirlerden her şey beklenir.

 

Acımasız bir kolonileştirme ve etnik temizlik projesine hizmet eden Siyonizm’in çarpıtılmış propagandalarına aldanmadan biran önce harekete geçilmelidir. Siyonizm gibi ırkçı ve şiddet yanlısı ideolojilere karşı yıllardır dik duran önderler için zaman daralıyor!”

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :