Siyonistlerin yeni hedefi tarım

Siyonistlerin yeni hedefi tarım

Siyonist işgal güçleri sık sık Gazze sınırından girerek tarım arazilerini tahrip ediyor.

Siyonist işgal ordusuna bağlı yedi araçlık bir birlik bugün (15 Eylül Çarşamba) sabah erken saatlerde Gazze’nin güneyindeki Han Yunus şehrinin güney doğusunda bulunan el-Fehari bölgesine girip tarım arazilerini telef etti.

Mahalli kaynakların Filistin Enformasyon Merkezi’ne ulaştırdıkları bilgiye göre, işgal güçleri bugün sabah erken saatlerde aralarında üç buldozerin de bulunduğu yedi araçla Fehari bölgesinde 250 metre kadar içeri girip buradaki tarım arazilerini telef etti.

Kaynaklar devamla yoğun ateş altında bölgeye giren işgal birliğinin etrafa gelişi güzel ateş açtığını, ateş sonucunda can kaybı olmadığını belirttiler.

Siyonist işgal ordusu zaman zaman sınır bölgelerine girip buralardaki arazilerde çalışan Filistinlilere ve sınır bölgelerinde bulunan evlere ateş açmakta, bölgede adeta terör estirmektedir. Direniş mücahitlerinin nöbette olduğunu düşündüğü için Gazze’nin içlerine kadar gidemeyen işgal ordusu çok sınırlı bir şekilde sınırdan girip tarım arazilerine zarar verdikten sonra geri çekilmektedir.

Filistin Enformasyon Merkezi

Etiketler :