Skandal bir ses kaydı daha

Skandal bir ses kaydı daha

Yeni ses kaydının Dursun Çiçek'in evine arayan albaya ait olduğu söyleniyor. Gerçekse de, yalansa da vahim!

Bugün ortaya çıkan ses kaydı gerçekse de yalansa da vahim. Gerçekse genelkurmayın görevi ihmali var, yalansa genelkurmaya ciddi bir saldırı var!

'İrticayla eylem planı'nın orijinali olduğu iddia edilen belge bir mektupla savcılara gönderildi. Ardından muhbirden ikinci bir mektup geldi. Ama ikinci ihbar mektubu savcıya hiç gönderilmemiş, direkt basına servis edilmişti.

Bugün basına servis edilen şey ise bir mektup değil, bir ses kaydı... Samanyoluhaber tarafından yayına konulan ses kaydına göre Albay Dursun Çiçek'in soruşturmasındaki görevliler görevlerini eksik yapmışlar.
Ses kaydındaki sesin Albay Dursun Çiçek'in evinde arama yapan Dz. Ask. Hk. Yzb. İ.Volkan Şahin olduğu iddia ediliyor. Kayıtta konuşan ses Albay Dursun Çiçek'in evinde arama yaparken olaya ciddiyet kazandırmak için içeride 6.5 saat kaldığını, bu süre içerisinde yeme ve içmeyle meşgul olduğunu söylüyor. "Evindeki aramayı yaptım, aramayı başlattım saat 11:00, bitirdim saat 17:20'de. Bizim memur da diyor ki efendim bu kadar uzun sürmeyecekti. Yaa yedik içtik. Açıklama yaparken, '6.5 saat aradık. Onun adamını.." diyor

Ses kaydının Genelkurmay'a karşıtı kişeler tarafından servis edildiği ise kayıdın başındaki yazıdan anlaşılıyor.


İŞTE O SES KAYDI

 


Etiketler :