Sneijder ve Kuyt kadroda yok! Sebebi...

Sneijder ve Kuyt kadroda yok! Sebebi...

Hollanda teknik direktörü Louis van Gaal 7-17 Mayıs arasında yapacağı Dünya Kupası'na hazırlık kampına sadece Hollanda Ligi'nde oynayan futbolcuları davet etti. Sneijder ve Kuyt bu nedenle kadroda bulunmuyor.

Dünya Kupası'na hazırlık çerçevesinde bir hazırlık kampı düzenleyecek olan Hollanda teknik direktörü Louis van Gaal 20 kişilik aday kadroyu açıkladı.

Aday kadroya lig bittiği için sadece Hollanda Ligi'nde oynayan oyuncuları dahil eden tecrübeli teknik adam Wesley Sneijder ve Dirk Kuyt'ı kadroya almadı. Takımın yıldızları Arjen Robben, Robin van Persie de kadroda yoklar.

Van Gaal Dünya Kupası'na gidecek olan 23 kişilik listeyi en geç 3 Haziran'a kadar teslim etmek zorunda. O kadroda Wesley Sneijder ve Dirk Kuyt'ın da olması bekleniyor.

Hollanda'nın 20 kişilik aday kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Kaleci: Jasper Cillessen (Ajax), Kenneth Vermeer (Ajax) and Jeroen Zoet (PSV).

Defans: Daley Blind (Ajax), Daryl Janmaat (Feyenoord), Terence Kongolo (Feyenoord), Bruno Martins Indi (Feyenoord), Karim Rekik (PSV), Joël Veltman (Ajax) and Stefan de Vrij (Feyenoord).

Orta saha: Jordy Clasie (Feyenoord), Davy Klaassen (Ajax), Tonny Vilhena (Feyenoord) and Georginio Wijnaldum (PSV).

Forvet: Jean-Paul Boëtius (Feyenoord), Luc Castaignos (FC Twente), Memphis Depay (PSV), Jürgen Locadia (PSV), Luciano Narsingh (PSV) and Quincy Promes (FC Twente).

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.