ŞOK! AKP'ye TOPYEKÜN savaş başlatamadık!

ŞOK! AKP'ye TOPYEKÜN savaş başlatamadık!

Ulusalcılık Oray Eğin denen zibidiye kaldıysa ulusalcıların vay haline!

Ali Atıf BİR'in yazısı...

Ulusalcılık Oray Eğin denen zibidiye kaldıysa ulusalcıların vay haline!

Adını ilk kez duyduğum bir yayınevinden (Destek Yayınevi) "AK Parti döneminde medya nasıl çökertildi" diye bir derleme çıkarmış.

Kitap diyemiyorum çünkü ortada kitap adına bir şey yok, yeni bir fikir yok. Herhangi bir medya sitesine girdiğinizde okuyabileceğiniz o döneme ait görüşler bir sıra içinde anlatılıyor işte... Kitabın girişinde de "Ergenekon'dan beni de alabilirler, vurulacağım ey halkım unutma beni" diye "kahraman" olmaya çalışan bir garip sesleniş. (Sisi'yi bile içeri aldıklarında Ergenekon'dan soğumamıştım, Oray Eğin'i de alırlarsa emin olun bu kez soğur Ergenekon taraftarlarına savaş açarım ona göre!)

Bakın bu garip seslenişçi kitabın 29'uncu sayfasında ne diyor: "Eğer AKP iktidarına zamanında gazetecilikle topyekûn savaş açılsaydı, dört koldan yüklenilseydi nasıl bir medya ve nasıl bir Türkiye tablosuyla karşı karşıya olurduk?"

Mantığa bakar mısınız? Adam AK Parti iktidarına gazetecilikle psikolojik savaş açmaktan, dört koldan yüklenilmekten söz ediyor.

Sonra da bazıları kalkmış "AK Parti iktidarına medyayı çökertti... Polisi ele geçirdi... Yüksek yargıyı ele geçirdi... Ergenekon'la muhalifleri sindirdi diye saldırıyor."

Seçimle gelmiş bir partiyi alaşağı etmek için çakallar dört koldan dişlerini bilerken AK Parti ne yapacaktı?

Oturup paşa paşa kapatılmayı mı bekleyecekti?

AK Parti'nin kamuoyu araştırmalarında hâlâ niye %50 oy oranlarında dolaştığını merak edenler, AK Parti'ye dört koldan savaş açanların AK Parti'ye oy verenler tarafından nasıl karşılandığına bir baksınlar!

Eğer iyi karşılansa AK Parti'nin oylarının düşmesi gerekmez mi?

Ama halk salak değil mi? Halk salak ve doğruyla eğriyi birbirinden ayıramıyor.

Bir ayırsa Oray Eğin Başbakan!

 

Bugun.com.tr 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.