ŞOK operasyonda şok gelişme

ŞOK operasyonda şok gelişme

İşte dört gün önce Savcılığa giden TİBT Fezlekesi’nden ve savcılığa ulaştırılan belgelerden flaş ayrıntılar:

Geçtiğimiz günlerde Türk İntikam Birliği (TİBT)’e düzenlenen şok operasyonda çok sayıda isim gözaltına alınmıştı. Ve TİBT’e yönelik hazırlanan fezleke hazırlanarak savcılığa teslim edildi.

 

İşte dört gün önce Savcılığa giden TİBT Fezlekesi’nden ve savcılığa ulaştırılan belgelerden flaş ayrıntıları ilk kez Turktime açıklıyor.

 

Bu fotoğraflar çok konuşulur…

 

Emniyetin Başsavcılığa sunduğu belgeler arasında TİBT Örgütü üyesi olmakla suçlanan Nebi Kutualmış Ocaklı’nın birlikteliğini deşifre eden fotoğraflar ortaya çıktı. Yine savcılığa ulaştırılan dosyalar içersinde YARSAV eski Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu’nun da TİBT üyesi Ocaklı ile yan yana oturduğu fotoğrafları deşifre oldu.

 

Türk İntikam Birliği Teşkilatı (TİBT) adlı örgüt hakkında hazırlanan fezlekede Ergenekon ile ilişkilere mercek tutulurken, operasyon sonucunda tutuklanan TİBT Üyesi Ocaklı'nın Ergenekon sanığı Muammer Karabulut ile fotoğrafı da deliller arasında gösterildi.

 

İşte derin bağlantı…

 

Diğer taraftan hazırlanan fezlekede TİBT ile Ergenekon arasındaki bağlantıyı kuran ismin Türk İntikam Birliği Teşkilatı  Üyesi Hakan Arıkan olduğu ortaya çıktı. Hakan Arıkan'ın Ergun Poyraz ile ilişki içinde olduğu fezlekede belgeler ile ispatlanırken, 2010 yılı mart ayı sonunda Ergenekon soruşturması kapsamında örgüte üye olmak suçundan tutuklanmaya sevk edildiği de kayda geçti.

 

Daha önce serbest bırakılmıştı…

 

Mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Arıkan'ın Savcının itirazı üzerine 2 Nisan 2010 tarihinde hakkında tekrar yakalama kararı çıkartıldığı da öğrenildi.

 

Belgeler arasında TİBT üyesi Ocaklı ile YARSAV eski Başkanı Eminağaoğlu Sümer Resteruant'da birlikte çekilmiş fotoğrafları da gün yüzüne çıktı.

 

 

Son iddianamede 4 numara olarak yer almıştı…

 

Geçtiğimiz hafta ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında tutuklu bulunan avukat Yusuf Erikel'in de aralarında olduğu 8 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame mahkemece kabul edilmişti. İddianamede TİBT üyeliği ile suçlanan Hakan Arıkan 4 numaralı şüpheli olarak yer almıştı

turktime.com

Etiketler :