Sokak ortasında kurşun yağdırdı

Sokak ortasında kurşun yağdırdı

Öfkeli koca, otomobilinden çıkarttığı pompalı tüfekle sokak ortasında kurşun yağdırdı.

'nın ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı araç içinde tartışan ve 'dini nikahlı' olduğu öğrenilen çiftin tartışması sokağa taştı. Öfkeli koca, otomobilinden çıkarttığı le sokak ortasında yağdırdı.

Olay; Cumhuriyet Mahallesi Çınar Sokak'ta meydana geldi. Söz konusu sokak üzerinde kendisine ait aracı park eden M.B. (52), 'dini nikahlı' olduğu öğrenilen eşi S.D. (48) ile otomobilin içinde tartışmaya başladı.

Bir süre sonra çift, arabadan inerek sokakta yürümeye başlarken, ikili arasındaki tartışma da devam etti. Tam bu esnada bir anda aracına geri dönen M.B., otomobilde bulunan pompalı tüfeği alarak kadına sokak ortasında kurşun yağdırdı. M.B., daha sonra olay yerinden hızla uzaklaşıp kayıplara karışırken, S.B. ise bölgeye çağrılan ambulansla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

S.B.'nin hayati tehlikesi devam ederken, M.B., kaçışından kısa bir süre sonra olayı gerçekleştirdiği tüfekle polis merkezine giderek teslim oldu. Olayla ilgili soruşturmaysa sürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.