Sokak Sesleri Mola Yayınlarından Çıktı

Sokak Sesleri Mola Yayınlarından Çıktı

Eğitimci-Yazar Fatma Çetin Kabadayı’nın Sokak Sesleri isimli öykü kitabı Mola Yayınlarından çıktı. Yazar Kabadayı “Bu kitabımı da gönlü zenginlere ithaf ettim, inşallah amacına ulaşır,” dedi.

 

Eser 179 sayfadan oluşuyor. Daha önce yirmisi masal olmak üzere, beş yardımcı ders kitabı ayrıca roman ve öykü alanlarında 37 kitaba imza atan Kabadayı, Nisan ve Mayıs ayı içerisinde beklenen diğer iki eserinin de okurlarıyla buluşacağının müjdesini verdi.

Arka kapak yazısı Araştırmacı-Ansiklopedist- Yazar İhsan Işık tarafından kaleme alınan eser kitabevlerinde ve internet sitelerinde yerini aldı.

“Küçük Roman” diye de tanımlanabilen öykü, farklı konulara farklı bakış açılarıyla yaklaşabilen türde olmalı…

Fatma Çetin Kabadayı, daha önceki öykü kitaplarında da dimağımızda tat bırakan; kısa ama etkili, yalın bir dille, tek ve yoğun bir etki uyandırarak, düş ürünü ya da gerçek satırlarıyla, az sayıda karaktere yer vermesiyle, insanların yaşama biçimlerini, isteklerini, tasalarını, korkularını ve sevinçlerini irdeleyerek, toplum meselelerinden çok insanı ele alan ve en önemlisi Türkçeyi doğru kullanmasıyla edebiyat alanında başarılı yazarlarımız arasındadır.

“Sokak Sesleri” bize günlük hayat içinde koştururken fark etmediğimiz olayları, kişileri ve en önemlisi kendimizi bir öykü demeti şeklinde sunuyor.

Başarılı yazarımızın öykülerini okurken benim kadar dinleneceğinizi umuyorum.

İHSAN IŞIK- ANSİKLOPEDİST-ARAŞTIRMACI-ŞAİR-YAZAR

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.