Son kale yine düştü...!

Son kale yine düştü...!

Son Kale'de ipler iyice gerildi. Yumrukların masalara vurulduğu programda hakaretler havada uçuşurken,

Reha Muhtar'ın modere ettiği Son Kale'de sular durulmuyor. Programda geçen hafta yaşanan kavga ekran dışına taşmış, progrmaın yorumcuları Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar moderatör Reha Muhtar'la birbirlerine girmişlerdi.

Son Kale'nin yorumcularından Ercan Saatçi'nin programa konuk olan teknik adam Tolunay Kafkas'a soru sormak istemesiyle başlayan gerginlik Reha Muhtar'a çok zor anlar yaşattı. Ahmet Çakar, önceki programda yayına telefonla bağlanan Bülent Uygun'la konuşturulmadıklarını elini masaya vurarak söyledi. Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar'ın adeta kazan kaldırdığı programda kontrolü kaybeden Muhtar önce VTR'ye pas attı sonra programı bitirdi.

Masaların yumruklandığı, hakaretlerin havada uçuştuğu tartışmada Kanaltürk rejisi bir noktadan sonra stüdyodaki sesi kesmek zorunda kaldı.  Muhtar'ın, yorumculara 'bağırmayın hergele meydanı değil burası' demesine 'ağzını topla' diye cevap veren Toroğlu adeta çileden çıktı. Toroğlu, Çakar ve Muhtar'ın karşılıklı olarak birbirlerine bağırdığı tartışma bir hafta daha gündemde kalacak gibi gözüküyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.