Son şampiyon Barcelona YIKILDI

Son şampiyon Barcelona YIKILDI

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Inter, son şampiyon karşısında önemli bir avantaj yakaladı.. Barcelona karşısında sahasında geriye düşen Jose Mourinho'nun öğrencileri, 3-1'lik skorla sahadan galip ayrılmayı başardı..

 

Futbolda, Avrupa Şampiyonlar Ligiyarı final ilk maçında İtalya'nın FC Inter takımı, İspanya'nın Barcelona takımını 3-1 yenerek, rövanş için avantaj elde etti.

İtalya'nın Milano kentindeki Giuseppe Meazza Stadı'nda oynanan ve bol gollü geçen karşılaşmada FC Inter, son şampiyon Barcelona'yı 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Maçta, gol perdesini Barcelonalı Pedro Rodriguez 19. dakikada attığı golle açtı. Bu golle 1-0 öne geçen Barcelona'ya cevap, 30. dakikada FC Inter'in Hollandalı oyuncusu Wesley Sneijder'den geldi. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi ekip, 48. dakikada Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Maicon ile skoru 2-1'e getirerek, güçlü ve favori Barcelona karşısında öne geçmeyi başardı.

Ev sahibi FC Inter'i rövanş için avantajlı konuma getiren golü ise 61. dakikada Arjantinli Diego Milito kaydetti ve skor 3-1 oldu.

Barcelona'nın finale yükselebilmesi için 28 Nisan Çarşamba günü sahasında oynayacağı rövanş maçında, en az iki farklı skorla galip gelmesi gerekiyor.

FC Inter ile Barcelona, bu sezon Şampiyonlar Ligi grup mücadelelerinde (F) grubunda karşı karşıya gelmiş, Milano'daki ilk maç 0-0, Barcelona'daki maç ise 2-0'lık skorla İspanyol ekip lehine tamamlanmıştı.

Yarı finalin bir diğer ayağında ise yarın TSİ 21.45'te, Almanya'nın Bayern Münih takımı sahasında Fransa'nın Olympique Lyon takımını konuk edecek.

GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Etiketler :