Son Sampiyon Kupadan Elendi

Son Sampiyon Kupadan Elendi

Türkiye Kupası D Grubu 4. hafta maçında Beşiktaş İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı kader maçına çıktı. İlk iki maçını kaybeden Beşiktaş, Olimpiyat'ta da yenilmekten kurtulamadı ve kupaya veda etti.

Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş, 'Olmak ya da olmamak' için çıktığı İstanbul Belediye deplasmanından da boynu bükük ayrılarak Türkiye Kupası'na veda etti!.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maç sona erdi. Belediyespor: 1 Beşiktaş: 0


90+2. dakika: Beşiktaş atağında Necip çalımlarla ceza sahasına sokulmak istedi ama Belediyespor'da Cesario topa ayak koydu.

Olimpiyat'ta 3 dakikalık uzatma işaret edildi.

89. dakika: Belediyespor atağında Gökhan yaklaşık 35 metreden kaleye çok sert vurdu, top farkle şekilde üstten auta gitti.

87. dakika: Beşiktaş'ta İbrahim Kaş yaptığı sert faul sonrası sarı kart gördü.

86. dakika: Beşiktaş'ın genç futbolcusu Necip, yaklaşık 30 metreden kaleyi yokladı, top üstten auta gitti.

85. dakika: Olimpiyat Stadı'nda Be4şiktaş baskı kurmak istiyor ama çok hatası yapınca bunda başarılı olamıyor.

84. dakika: Belediyespor'da Serhat oyundan çıktı, yerine Okan Buruk girdi.

81. dakika: Sol kanatta topla buluşan Serdar Özkan, Ernst'le ver-kaç yapmak istedi ama Belediyespor savunması buna izin vermedi.

77. dakika: Belediyespor'da İskender oyundan alındı, yerine Rızvan girdi.

75. dakika: Beşiktaş atağında Nobre ceza sahası içine doğru yerden pasını verdi ama top savunmadan kornere çıktı.

74. dakika: Beşiktaş'ta Bobo çıktı, yerine Nobre girdi.

70. dakika: Sağ köşeden kullanılan kornerde, Tello kale sahası önüne kavisli bir orta yaptı, kaleci Hasagiç zorlanmadan topu kontrol etti.


72. dakika: İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Ekrem Ekşioğlu bir kez daha sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

66. dakika: Sol çaprazda topla buluşan Fabian Ernst, uzak mesafeden kaleyi yokladı, top farklı şekilde auta gitti.

64. dakika: Sakatlanan Fink oyundan alındı, yerine Nihat Kahveci girdi.

63. dakika: Beşiktaş atağında Serdar Özkan ileriye doğru uzun oynadı ama top kaleci Hasagic'de kaldı.

61. dakika: Belediyespor'da Ali Güzeldal oyundan alındı, yerine Tevfik Köse girdi.

60. dakika: Belediye atağında Ali Güzeldal iki rakibini geçtikten sonra vuruşunu yaptı, top üstten auta gitti.

58. dakika: İBB atağında Abdülkadir savunmanın arkasına derinlemesine bir pas attı ama tehlikeyi iyi sezen kaleci Ramazan çıktı ve topu aldı.

56. dakika: Beşiktaş'ta Holosko kenara alındı, yerine Serdar Özkan girdi.

52. dakika: Holosko topla beraber ceza sahası içine girmek istedi ama savunma ayak koyarak topu kaleci Hasagic'e kazandırdı.

50. dakika: Belediyespor İskender'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. İskender, Serhat ile yaptığı ver-kaç sonrası penaltı noktası önünde topla buluştu, yerden düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi.

48. dakika: Beşiktaş gole çok yaklaştı. Holosko'nun pasıyla ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Ekrem Dağ, bekletmeden vuruşunu yaptı, top yandan auta gitti.

47. dakika: Holosko orta alandan hızla ilerledi, sağ kanata hareketlenen Ekrem'e pas atmak istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştıdı.

İkinci yarıya Belediyespor başladı.

Maçta ilk yarı sona erdi. İBB: 0 Beşiktaş: 0

45+1. dakika: Ani Beşiktaş atağını faulle kesen Efe, sarı kartla cezalandırıldı.


1 dakika uzatma işaret edildi.

42. dakika: Top direkten döndü. Ceza sahası içine yapılan ortaya Holosko kafayla altıpas içine indirdi Fink son anda ayağının ucuyla topa vurdu ve top direkten geri geldi sonrasında kaleci Hasagic topu aldı.

41. dakika: Bu sefer de İBB etkili geldi. İskender'in pasıyla ceza sahası sağ çaprazında buluşan Ali'nin vuruşunu Ramazan ayağıyla kornere çeldi.

39. daskika: Müthiş bir pozisyon. Ceza sahası içinde topu kontrol eden Bobo, mükemmel bir şut çıkardı, kaleci Hasagiç de aynı güzellikte topu çelmeyi başardı.

37. dakika: İBB atağında Ali Güzeldal sağ kanatta topla buluştu, çizgiye indi içeriye orta yapmak istedi ama top doğrudan auta çıktı.

34. dakika: Hızlı gelişen atakta İskender'in savunmanın arkasına gönderdiği pas Abdulkadir için hızlı olunca top kaleci Ramazan'a kadar gitti.

32. dakika: Ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Ekrem Dağ, kaleye çok sert vurdu, top direğin dibinden auta gitti.

30. dakika: Olimpiyat Stadı'nda kısır bir maç oynanıyor. Maçta henüz gol sesi çıkmadı.

27. dakika: Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Ekrem Dağ arka direğe ortasını yaptı, kaleci Hasagiç iki hamlede topu kontrol etti.

23. dakika: Ekrem Dağ'ın savunmanın arkasına hareketlenen Bobo'ya göndermek istediği pası Cesario kesti.

20. dakika: Tehlikeli gelişti Beşiktaş atağı. Tello, ceza sahası içinde topu kontrol etti, arka direğe ortasını yaptı ama Holosko topa dokunamadı.

16. dakika: Beşiktaş atağında Bobo ceza sahası dışından şansını denedi, kaleci Hasagiç rahatlıkla topu kontrol etti.

13. dakika: Sol köşeden kullanılan kornerde, İskender ön direğe ortasını yaptı, Beşiktaş savunmasında Ekrem kafayka tehlikeyi önledi.

12. dakika: Beşiktaş'ta Necip yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

10. dakika: Hızlı gelişen Belediye atağında, Marcin Kus sağ kanattan ortasını yaptı, Sivok kolaylıkla topu uzaklaştırdı.

7. dakika: Beşiktaş gole yaklaştı. Ceza sahası içinde topla buluşan Fabian Ernst, çapraz pozisyonda kaleye çok sert vurdu, top yan ağlarda kaldı.

4. dakika: Sol kanattan kullanılan kornerde, Ekrem kale sahası içine ortasını yaptı, kaleci Ramazan yükseldi ve topun sahibi oldu.

3. dakika: Tello sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Hasagic'de kaldı.

1. dakika: İlk tehlike Beşiktaş'tan. Holosko sağdan ceza sahasına girdi, yerden ortasını yaptı ama İBB savunması son anda topu kornere çeldi.

Maça Beşiktaş başladı.

STAT: Atatürk Olimpiyat
HAKEMLER: Kuddusi Müftüoğlu, Baki Tuncay Akkın, Volkan Narinç
SAAT: 20.30

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Hasagiç, Serhat, Cesario, Efe, Ali, İskender, Ekrem, Kus, Gökhan Süzen, Barbosa, Abdülkadir

Beşiktaş: Ramazan, Ekrem, Sivok, İbrahim Kaş, İsmail, Holosko, Necip, Ernst, Fink, Tello, Bobo

Etiketler :