Sonunda buda oldu

Sonunda buda oldu

Dergi sayfalarında görüntülü reklam dönemi başlıyor...

Amerika'da yayınlanan haftalık Entertainment Weekly adlı derginin kağıt baskısında yer alan reklamlar ilk kez görüntülü olarak izlenebilecek. Derginin kağıt baskısında yer alacak olan görüntülü video, yazılı basında yeni bir dönemin başlangıcı olacak.

Magazin ve iş dünyasına yönelik olarak yayınlanan haftalık Entertainment Weekly dergisinde Eylül ayından itibaren yer alacak videolarda reklam görüntüleri olacak. Yapılan teknik düzenlemelerin ardından derginin belirli sayfalarına yerleştirilen bir çip sayesinde görüntü filmi çipin hafızasına kaydedilecek. Her sayfada yer alan çiplerin 40 dakikaya kadar olan görüntüleri depolayabileceği açıklandı.

Çiplere yerleştirilen reklam videoları ise, okuyucu sayfayı çevirdikçe otomatik olarak çalmaya başlayacak. Dergideki ilk reklam görüntüsü de belli oldu. Buna göre ilk reklam görüntüleri Amerikan kanalı CBS'de yayınlanan bazı programların ön izlemesinden oluşacak. Diğer reklam görüntüleri ise içeçek firmasi Pepsi'nin verdiği reklamlardan oluşacak.

Görüntülü video bölümlerini içermeyen ve sadece kağıt baskıdan oluşan dergilere göre çok daha maliyetli olacağı belirtilen derginin ilk olarak Amerika'nın Los Angeles ve New York şehirlerinde dağıtılacak.

Bu arada görüntülü video reklamların Entertainment Weekly dergisinin 18 Eylül tarihindeki sayısında ilk kez yer alacağı açıklandı.

Etiketler :